مدیركل برنامه ریزی معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری:

سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده، نقشه راهی برای ارتقای عدالت جنسیتی است

سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده، نقشه راهی برای ارتقای عدالت جنسیتی است به گزارش جوان بین چهارمحال و بختیاری مدیركل برنامه ریزی معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری اظهار داشت: سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده در آینده یك نقشه راه مشخص برای ارتقای عدالت جنسیتی بر اساس ظرفیت های استانها در كشور است.


بهناز موحدی هشتم خردادماه در جلسه شورای برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری به صورت ویدئوکنفرانس درباب لزوم تدوین سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده، اظهار نمود: این اسناد برای ۳۱ استان تدوین شده که برای تدوین این اسناد در کشور ۳ میلیارد تومان هزینه شده است.
مدیرکل برنامه ریزی معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری با اعلان اینکه تدوین سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده به صورت نتیجه محور طراحی شده است، اشاره کرد: در این اسناد کارهایی تعریف شده است که منجر به خروجی شود.
وی با تاکید بر اینکه در دولت های مختلف نگاه به موضوع زنان و خانواده سلیقه ای بوده است، اضافه کرد: سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده در آینده یک نقشه راه مشخص برای ارتقای عدالت جنسی بر اساس ظرفیت های استان است.
موحدی با اعلان اینکه برای نخستین بار با عدالت جنسیتی در نظام برنامه ریزی کشور در حوزه توسعه روبرو می باشیم، عنوان کرد: ۸ شاخص محوری ذیل این سند تدوین شده است و باتوجه به اینکه ستاد ملی زن و خانواده به تصویب رسیده دستگاه های اجرایی ملزم به اجری آن هستند.
مدیرکل برنامه ریزی معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری بیان کرد: امیدواریم با همکاری دستگاه های اجرایی شاهد ارتقای فاکتورهای عدالت جنسیتی در استان باشیم که کارهای استانها در سامانه مرتبط بارگذاری می شود.
وی اشاره کرد: خیلی از لطمه های در رابطه با زنان به صورت فرابخشی در صورت اجرای سند ازتقای وضعیت زنان و خانواده حل می شود.
انتصاب بانوان در پست های مدیریتی چهارمحال و بختیاری در گذشته کمرنگ بود
در ادامه جلسه پریسا جلیل پور مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری چهارمحال و بختیاری درباب اقدامات صورت گرفته در حوزه زنان و خانواده، اظهار نمود: تشکیل بانکهای اطلاعاتی بانوان کارآفرین، زنان سرپرست خانوار، زنان بدسرپرست، اعضای شورای شهر و روستا و... صورت گرفت.
وی با اعلان اینکه در گذشته انتصاب بانوان در پست های مدیریتی چهارمحال و بختیاری کمرنگ بود، اضافه کرد: الان استان رتبه سوم کشوری در بحث انتصاب بانوان را دارد.
جلیل پور اشاره کرد: سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده با هدف تحکیم بنیان خانواده، شناسایی چالش ها و فرصت ها و تحقق عدالت جنسی در چهارمحال و بختیاری تدوین شد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری چهارمحال و بختیاری بیان کرد: این سند نقشه راه آینده ما برای توانمندسازی زنان است و دستگاه های اجرایی نیز باید به وظایف خود در این عرصه عمل کنند.
او در آخر اظهار داشت: اجرای طرح های توانمندسازی بانوان در کشور جوابگوی مشکلات عدیده این استان نیست، زنان این استان نیازمند حمایت هستند.
به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، در ادامه جلسه سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده با حضور اعضای شورای برنامه ریزی مصوب شد.




منبع:

1399/03/09
09:57:19
5.0 / 5
2520
تگهای خبر: خانواده , دستگاه , زنان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
جوان بین Javanbin
javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان