چرا برخی افراد از قوانین سرپیچی می كنند؟

چرا برخی افراد از قوانین سرپیچی می كنند؟ جوان بین: قرنطینه، محدودیت در تردد و فاصله گذاری فیزیكی همچون اقداماتی است كه در همه گیری بیماری كووید-۱۹ در سرتاسر جهان به كار گرفته شد.



به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، همه گیری بیماری کووید-۱۹ و محدودیت های ناشی از آن سبک زندگی انسان ها را تغییر داد و هنجارهای جدید اجتماعی به وجود آورد اما همیشه افرادی در جوامع هستند که قوانین وضع شده را رعایت نمی کنند و زیر پا می گذارند.

تخطی از قوانین و رعایت نکردن آنها پدیده جدیدی نیست اما به قول محققان علوم رفتاری این قانون گریزی ها در همه گیری کروناویروس و تحت شاخص های روانی، جمعیتی و فرهنگی تشدید شده است که می تواند این افراد را خطرناک و خودخواه جلوه دهد.

این پرسش مطرح است که چرا برخی افراد از رعایت قانون سرپیچی و برخی به آن عمل می کنند؟ یک فاکتور کلیدی در این رابطه فردگرایی در مقابل جمع گرایی است.

«جی وان باول» - استاد روانشناسی از دانشگاه نیویورک - اظهار داشت: در بعضی از کشورها روحیه فردگرایی بیشتر است. افراد در فرهنگ های فردگرایانه تمایل دارند قوانین را نادیده بگیرند. در فرهنگهای جمع گرا، افراد بیشتر به دنبال مسائلی هستند که بهترین تأثیر را در زندگی گروهی دارد.

همچنین به قول «مایکل سندرز» از کینگز کالج لندن در فرهنگ های فردگرا به صورت مثال درصورتی که به فرد گفته شود استفاده از ماسک می تواند به حفظ سلامت دیگران کمک نماید، افراد کمتر مورد توجه قرار میدهند.

در پاسخ به این پرسش که آیا اعتماد و ترس حائز اهمیت است؟ می توان اینطور اظهار داشت که این دو فاکتور و غریزه های دیگر تأثیر قابل ملاحظه ای بر رفتار انسان دارند. به صورت مثال در جوامعی با شکاف سیاسی افراد کمتر تمایل دارند به سفارش های یک گروه یا گروه دیگر اعتماد کنند همینطور خوشبینی و ترس از موارد حیاتی به حساب می آیند. وجود میزان کافی از هر دو فاکتور مفید می باشد اما درصورتی که از اعتدال بیرون برود می تواند صدمه زننده باشد.

به گفته استاد روانشناسی دانشگاه نیویورک، در شرایطی مانند همه گیری بیماری، خوشبینی می تواند فرد را به سمت تهدیدهای بسیار خطرناک سوق دهد.

این استاد دانشگاه در پاسخ به این پرسش که چرا رعایت فاصله گذاری اجتماعی دشوار می باشد، اظهار داشت: انسان موجودی اجتماعی است. بدن و مغز ما برای ارتباط گرفتن طراحی شده و همه گیری بیماری به شیوه های گوناگونی افراد را وادار ساخته است تا از این غریزه فاصله بگیرند.

به گزارش جوان بین به نقل از خبرگزاری رویترز، همینطور «مایکل سندرز» در پاسخ به این پرسش که اگر افراد خاطی اقلیتی از جامعه را می سازند چرا قانون شکنی آنان سبب نگرانی است، اظهار نمود: در ارتباط با مشکلات جمعی و گسترده که حالا با آن مواجه هستیم اگر هرکسی به میزان ناچیزی از قانون سرپیچی کند مشابه با این خواهد بود که افراد زیادی هیچگاه قوانین را رعایت نمی کنند.





منبع:

1399/05/24
22:35:04
5.0 / 5
2283
تگهای خبر: جامعه , دانشگاه , سلامت , محدودیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
جوان بین Javanbin
javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان