معاون رییس جمهوری در امور زنان خبر داد

اجرای بیش از 100 پروژه با همكاری تشكل های مردم نهاد زنان

اجرای بیش از 100 پروژه با همكاری تشكل های مردم نهاد زنان به گزارش جوان بین معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با اعلان اینکه این معاونت توانسته است با کمک تشکل های مردم نهاد بیش از 100 پروژه را اجرائی کند، اظهار داشت: در پورتال معاونت امور زنان وخانواده رئیس جمهوری بخشی در جهت همکاری با تشکل های مردم نهاد در امتداد اولویت های معاونت به وجود آمده است که تشکل های دارای ضوابط معاونت می توانند به صورت گروهی  و یا جداگانه برای همکاری در پروژه های معاونت ثبت نام کنند.



به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، معصومه ابتکار در گفت وگوی زنده خود با دبیرخانه ترویج کار داوطلبانه که به مناسبت روز بین المللی کار داوطلبانه برگزار شد، اظهار نمود: این معاونت در دوره قبل از پاندمی کووید ۱۹، هشت دوره نشست های تخصصی منطقه ای توان افزایی سازمان های مردم نهاد را برگزار کرد که در آن آموزش های لازم به سازمان های مردم نهاد ارائه می شد. در دوره اخیر که به سبب کووید ۱۹ به صورت مجازی برگزار می گردد حدود ۱۰۰۰ تشکل ثبت نام کردند تا با افزایش تجربه و توانمندی خود در حوزه های مختلف فعالیت کنند.

وی افزود: دولت دوازدهم اعتقاد ویژه ای به کار داوطلبانه دارد و توجه به فعالیت داوطلبانه و تشکل های مردم نهاد از رویکردهای دولت می باشد. توجه به فعالیت داوطلبانه و سازمان های مردم نهاد همچون وعده های دکتر روحانی بود که بوسیله تدوین بخشنامه مشارکت اجتماعی و تصویب آن در دولت توانست شرایط حقوقی تشکل ها را بهتر کند.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده افزود: دولت آمادگی ارائه این بخشنامه را به مجلس داشت اما باتوجه به رویکرد مجلس تصور این بود که ممکنست اتفاق خوبی رخ ندهد. از این جهت این بخشنامه به مجلس ارائه نشد.

ابتکار اضافه کرد: خیلی از تشکل ها موفق شده اند تا بوسیله وزارت کشور و یا وزارت ارشاد و سازمان بهزیستی کار خودرا بطور قانونی به ثبت برسانند و موفق عمل کنند. همین طور بحث شبکه سازی امکان پذیر شده است و ما توانستیم از شبکه هایی نظیر شبکه محیط زیست و منابع طبیعی که از قوی ترین شبکه های مردم نهاد کشور است حمایت نماییم.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری افزود: از طرف دیگر دولت مجال مناسبی را برای فعالیت سازمان های مردم نهاد نظیر تشکل های جوانان در وزارت ورزش و جوانان فراهم نموده است چونکه مشی دولت پشتیبانی از کارهای سازمان های مردم نهاد و تشکل ها بوده است.

وی به برگزاری دوره های تخصصی در جهت توان افزایی تشکل ها اشاره نمود و اظهار داشت: هرچه رویکرد فعالیت داوطلبانه با بهره بردن از تجربیات خود و تجربیات جهان و خرد جهانی تخصصی تر شود، می توانیم به بسیج اجتماعی دقیق تری دست یابیم.

به گفته وی، خیلی از پروژه های معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری بوسیله تشکل های غیر دولتی و سازمان های مردم نهاد انجام می شود چونکه این معاونت معتقد می باشد کار نیروی داوطلب اگر با انگیزه صورت گیرد همگام با کارهای دولتی پیش خواهد رفت.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده افزود: هرچه زمینه برای انجام کار داوطلبانه افزایش پیدا کند، به همان میزان زمینه نشاط و امید نیز افزایش می یابد. این معاونت الان در جهت توان افزایی دانش آموزان دختر در کار داوطلبانه پروژه ای را با وزارت آموزش و پرورش آغاز نموده است چونکه اگر مزه شیرین و معنوی کار داوطلبانه از این سنین چشیده شود تبدیل به صورتی سبک زندگی خواهد شد.

به گفته ابتکار، این معاونت پروژه هایی را در امتداد تحقق عدالت جنسیتی و در جهت توان افزایی اقتصادی زنان در پیش گرفته است که شامل توان افزایی زنان سرپرست خانوار در مشاغل خانگی و توان افزایی زنان سرپرست خانوار در حاشیه شهرها می شود. هر دوی این پروژه ها با همکاری تشکل های مردم نهاد در حال اجرا هستند که هدف از آنها ایجاد شغل برای زنان سرپرست خانوار است.

وی اضافه کرد: در راستا پشتیبانی از دختران فارغ التحصیل موافقت نامه ای را با معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری امضا کردیم که طی آن از مجموعه استارتاپ های دختران فارغ التحصیل حمایت خواهیم کرد.

ابتکار این را هم اظهار داشت که طرح ارتقای تاب آوری که بیش از سه سال پیش توسط شهیندخت مولاوردی - معاون سابق رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده - آغاز شد، در حدود ۹۶۰ نقطه کشور با هدف ارتقای تاب آوری اجتماعی زنان و خانواده اجرا شد و این معاونت آمادگی انتقال تجربیات این طرح را به تمامی تشکل های مردم نهاد دارد.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده افزود: خیلی از تشکل ها در استان های مختلف در زمینه شناخت معضلات و ارائه راهکار به جوامع در معرض لطمه و اتصال آنها به صندوق های خرد زنان روستایی و یا تعاونی ها با این معاونت در حال همکاری هستند.

وی همین طور به طرح گفت وگوی ملی خانواده در جهت ارتقای مهارت ارتباطی اعضای خانواده و اعضای جامعه اشاره نمود و اظهار داشت: برقراری ارتباط موثر میان اعضای خانواده و اعضای جامعه در جهت افزایش انسجام اجتماعی موثر خواهد بود که این کار نیز با همکاری تشکل ها در سطح استانها در حال اجراست.

ابتکار به همکاری با ستاد مبارزه با مواد مخدر در جهت ارتقای تاب آوری و گفت وگوی ملی خانواده با همکاری تشکل ها نیز اشاره نمود و درباره روز جهانی کار داوطلبانه اظهار داشت: این روز، روزی است که باید بیشتر قدر داوطلبان و فعایت داوطلبانه را دانست چونکه این کارهای داوطلبانه می توانند در جهت جریان سازی برای ایجاد امید در کشور موثر باشد.

وی افزود: ما در دولت تمام تلاش خودرا انجام می دهیم تا زیرساخت های فرهنگی، اجتماعی و... مورد نیاز برای فعالیت داوطلبانه فراهم گردد تا فعالیت داوطلبانه بدون دغدغه و هزینه صورت گیرد.

ابتکار اضافه کرد: در فعالیت داوطلبانه به مشکلات فراوانی نظیر شرایط به وجود آمده بر اثر پاندمی کووید ۱۹، جنگ روانی و گسترش اخبار منفی و جنگ ناجوانمردانه اقتصادی آمریکا وجود دارد اما به جهت اعتقاد ما به این کار و آینده روشن سرزمین و مبارزه مقابل جهل و ناامیدی همچنان آنرا ادامه می دهیم و در جهت ایجاد زیرساخت های مناسب تلاش می نماییم چونکه این مبارزه ارزشمندی است.

وی در آخر اظهار داشت: برکات کار داوطلبانه که با نیت خیر صورت گیرد در ابتدا برای خود فرد است. ما تصور می نماییم در کار داوطلبانه به دیگران خدمت می نماییم در صورتیکه این خدمت ابتدا متوجه خودمان است. مشکلات و سختی ها در کاری که با عشق و امید و نگاه به آینده صورت گیرد، فرد داوطلب را مصمم تر می کند.




منبع:

1399/09/22
12:23:37
5.0 / 5
1350
تگهای خبر: آموزش , اقتصاد , بسیج , بهزیستی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
جوان بین Javanbin
javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان