لزوم ایجاد سیستم جامع پایش ترددها در محورهای مواصلاتی برای جلوگیری از قاچاق مواد مخدر

لزوم ایجاد سیستم جامع پایش ترددها در محورهای مواصلاتی برای جلوگیری از قاچاق مواد مخدر جوان بین: به گزارش جوان بین، معاون مقابله با عرضه و امور بین الملل ستاد مبارزه با موادمخدر اظهار داشت: ایجاد سیستم جامع برای نظارت و پایش ترددها در سطح محورهای مواصلاتی و معابر ورودی به کشور از موضوعات مطرح در مبارزه با موادمخدر است.



به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا سردار مسعود زاهدیان در بازدید از مرکز حمل و نقل مدیریت راه های کشور که با هدف نحوه عملکرد سامانه نظارت بر ناوگان ترابری کشور در سازمان حمل و نقل جاده ای کشور انجام شد، اظهار داشت: وظیفه ستاد ایجاد هماهنگی، سیاست گذاری و نظارت بر عملکرد دستگاه هایی است که در امر مبارزه با موادمخدر تلاش می کنند.

معاون مقابله با عرضه و امور بین الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد: کمیته های تخصصی ستاد مبارزه با موادمخدر با مسئولیت مقامات ارشد دستگاهها به موضوع مبارزه با موادمخدر می پردازند و در این کمیته ها سیاست گذاری و اعمال برنامه و راهبرد به انجام می رسد. در حقیقت بوسیله کمیته ها مسیر مبارزه با موادمخدر تعریف و هماهنگی می شود.

زاهدیان با اعلان اینکه یکی از موضوعات مطرح در مبارزه با موادمخدر، ایجاد سیستم جامع برای نظارت و پایش ترددها در سطح محورهای مواصلاتی و معابر ورودی به کشور است، افزود: با وجود این که سیستم ها و سامانه های مختلفی در سازمان های مسئول وجود دارد و هر یک به نوبه خود وظایف خودرا بوسیله این سامانه ها دنبال می کنند و انجام می دهند اما فقدان نقطه اتصال به این سامانه ها سبب شده که از همه ظرفیت سامانه های موجود استفاده نکنیم.

معاون مقابله با عرضه و امور بین الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: بنظر می رسد همه دستگاهها به توانمندی های یکدیگر واقف نیستند و اگر این توانمندی ها به خوبی شناخته شوند، نقاطی که قابل بهره برداری است را می توان شناسایی و به نحو احسن از آنها بهره برد.

زاهدیان در ادامه اظهار داشت: اگر این تلاش ها در راستای مبارزه با موادمخدر نبود، امروز جمهوری اسلامی به عنوان پرچم دار مبارزه با موادمخدر در دنیا شناخته نمی شد. این پرچم افتخار برای ما بالا است که جامعه جهانی را از گزند موادمخدر مصون داشته ایم البته هزینه های بالایی را هم به خاطر آن پرداخته ایم که شاید بهره برداری از این سامانه هزینه ها را کم کند و انسجام بخشی بیشتری را برای اجرای ماموریت ها داشته باشد.

وی در آخر اظهار داشت: در این بازدید با قابلیت ها و توانمندی هایی که در این مرکز است، آشنا شدیم و امیدواریم این جلسه نقطه خوبی برای افزایش همکاری بین دستگاهها باشد.

همچنین در این نشست، مهندس حمیدرضا شهرکی - معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای - اظهار داشت: در زمینه حمل و نقل در بخش های داخلی و بین الملی نظارت و برنامه ریزی را بر عهده داریم. فعالیت بخش داخلی بصورت شرکت های حمل و نقل داخلی کالا و مسافر است و در بخش بین المللی نیز همین گونه است.

وی اضافه کرد: علاوه بر این که سازمان در بخش های مختلف مسئولیت دارد اما بیشتر شرکت های حمل و نقل کالا و مسافر در بخش خصوصی فعالیت دارند.

شهرکی در ادامه بیان کرد: ۴۸۰۰ شرکت حمل و نقل کالا، ۲۰۰۰ شرکت مسافرتی در کشور وجود دارد که سرمایه گذاری آنها توسط بخش خصوصی انجام شده است.

وی درادامه اظهار داشت: مقوله ترانزیت را در کشور با هدایتگری و با قدرت ادامه می دهیم و نزدیک به ۲۰ میلیون نفر از مرزهای کشور در قالب سفرهای مختلف تردد دارند.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه موادمخدر، معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در آخر اظهار داشت: اکنون یکی از اشکالات سازمان در زمینه گمرک کمبود تجهیزات نظارتی و کنترلی است که باید تقویت شوند.





منبع:

1402/02/22
20:17:34
5.0 / 5
716
تگهای خبر: جامعه , دستگاه , سفر , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
جوان بین Javanbin
javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان