مشكلات كافه دانتیسم برای ادامه كار، اعزام كودكان به دیگر كافه ها

مشكلات كافه دانتیسم برای ادامه كار، اعزام كودكان به دیگر كافه ها جوان بین: كافه ای كه پرسنل آن تنها از میان كودكان سندرم داون و اختلال اتیسم انتخاب شده اند در نظر دارد تا سفیران خودرا به كافه های تهران بفرستد تا برای مشتریان دیگر كافه ها باز آشپزی كنند و به شكلی سبب رابطه بیشتر این افراد با جامعه و آشنایی مردم با آنان شوند.


به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، آیلین آگاهی موسس و مدیر كافه داونتیسم با اشاره به تعداد كودكان مبتلا به سندرم داون و اتیسم شاغل در این كافه اظهار داشت: هم اكنون ۳۱ نفر به صورت مستقیم و شیفت بندی شده در كافه داونتیسم مشغول به كار هستند و حدود ۱۱ نفر باز به صورت كار در منزل محصولاتی نظیر دستبند و گل چینی درست می كنند كه ما برایشان در كافه به فروش می گذاریم.
وی با اشاره به طرح انتخاب سفیران اتیسم و سندرم داون اظهار داشت: ما در نظر داریم برخی از كودكان شاغل در كافه را كه به توانمندی مناسبی رسیده اند بعنوان سفیران اتیسم و سندرم داون به كافه ها و رستوران ها بفرستیم تا مشتریان این رستوران ها برای چند ساعت توسط كودكان ما پذیرایی شوند. بدون شك این اقدام سبب خودباوری برای افراد مبتلا به اتیسم و سندرم داون و حضور بیشترشان در اجتماع خواهد شد و آشنایی عموم مردم با این اختلال ها را رقم خواهد زد.
وی اشاره كرد: ما از این فعالیت ها یك هدف كلی داریم كه آن باز رابطه بیشتر و موثرتر كودكان مبتلا به سندرم داون و اختلال اتیسم با عموم جامعه است، چونكه همانطور كه می دانید مبتلایان به اوتیسم گرفتار در خود ماندگی و ضعف در روابط اجتماعی شان هستند و از طرف دیگر كودكان مبتلا به سندرم داون دارای روابط اجتماعی بسیار بالایی هستند. در نتیجه ما با علم بر اینكه این دو می توانند مكمل یكدیگر باشند شرایط را برای اشتغال این افراد در كنار هم فراهم كردیم.
آگاهی اضافه كرد: این فعالیت برای نخستین بار در دنیا و بر خلاف عملكرد سایر مراكز توانبخشی و فعالان این حوزه صورت گرفت، چونكه عموم این افراد اعتقاد داشتند باید كودكان مبتلا به بیماری های مختلف را در مراكز جدا از هم تحت آموزش قرار گیرند؛ در حالیكه ما شاهد بودیم در كافه داونتیسم كودكان ارتباط بسیار خوبی با هم دارند و توانمندیهای بسیاری را فرا گرفته اند، همین طور به اطرافیان شان آموخته ایم دیگر به آنها امر و نهی نكنند تا كارهایشان را شخصا پیش ببرند و به استقلال شان كمك گردد.
مدیر این كافه در ادامه با اشاره به فعالیت های موسیقی كودكان اختلال اتیسم و سندرم داون اظهار داشت: در حدود ۱۷ سالی كه من مشغول آموزش موسیقی به این كودكان بوده ام توانسته ایم بیشتر از ۳۰۰ كنسرت در سراسر ایران برگزار نماییم و الان شاهدیم كه این كودكان توانایی نوازندگی به صورت حرفه ای را فرا گرفته اند كه این باز انشان دهنده خودباوری و توانایی های بسیار بالای این افراد است، حال آنكه نیاز است تا جامعه باز آنان را باور و از پیش داوری و قضاوت در مورد آنها خودداری كند.
به گزارش روابط عمومی كافه داونتیسم، این فعال اجتماعی اضافه كرد: كودكان شاغل در كافه داونتیسم تمامی موضوعات مربوط به كار نظیر مدیر داخلی، آشپزی، حسابداری و سایر كارها را به صورت مستقل و با توانایی خودشان انجام می دهند و با وجود اینكه كار در كافه با آب جوش و چاقو و این مسایل ارتباط دارد اما شاهدیم كه این كودكان بدون هیچ مشكلی توانمندی كار در كافه را پیدا كرده اند و بدون نیاز به كسی مشغول اداره كافه هستند.
وی درانتها اشاره كرد: متاسفانه عدم حمایت نهادهای مختلف و افزایش هزینه ها، ادامه كار این كودكان در كافه داونتیسم را با مشكل مواجه كرده است كه امیدواریم این مساله باز با كمك خیرین و جذب مشاركت های مردمی در امتداد اشتغال این كودكان حل شود تا بتوانیم به فعالیت های خود ادامه دهیم.



1397/10/06
14:59:42
5.0 / 5
4849
تگهای خبر: آموزش , جامعه , شاغل , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۲
جوان بین Javanbin
javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان