نقش موثر جهاد دانشگاهی در توانمندسازی مددجویان كمیته امداد

نقش موثر جهاد دانشگاهی در توانمندسازی مددجویان كمیته امداد جوان بین: رئیس اداره كارورزی، كاریابی و مشاوره شغلی كمیته امداد امام خمینی(ره) كشور


به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، مجید فراهانی در دیدار با مسئولان سازمان جهاددانشگاهی استان با بیان این كه در كمیته امداد، تولید اشتغال برای مددجویان به دو روش پرداخت تسهیلات و اجرای طرح‎های اشتغال خرد و كلان انجام می شود، اظهار نمود: برای این كه مددجویان بتوانند اشتغال موفق تری داشته باشند، بحث آموزش بعنوان فعالیت اصلی و اساسی برای ما مدنظر است و هر مددجو باید مهارت لازم را نسبت به تخصص خود كسب كند.

وی بابیان این كه كمیته امداد در سال ۹۷ سیستم آموزشی خویش را متناسب با نیاز جامعه مددجویی تغییر داده است، اضافه كرد: برپایه بررسی ها، آموزش ها را به سه دسته ی مقدماتی، مهارتی و پایدارسازی دسته بندی كرده ایم.

وی با بیان این كه پایدارسازی یكی از سرفصل های كلی كمیته امداد برای مددجویان است، اظهار داشت: در این طرح افراد با گذراندن یك دوره ی آموزشی تكمیلی می توانند درآمد و سودآوری بیشتری را كسب كند.

فراهانی با اشاره به رویكرد جدید كمیته امداد در ارتباط با اشتغال مددجویان، اضافه كرد: بیشتر از دو دهه كمیته امداد در بحث هدایت شغلی فعالیت می كند و كارشناسان فنی در طرح‎ های اشتغال از مرحله شناسایی، اجرا و مرحله ی پس از اجرا، همراه مددجو بوده و با راهنمایی خود منجر به اشتغال می شوند.

رئیس اداره كاریابی كمیته امداد امام خمینی(ره) كشور با اشاره به نقش جهاد دانشگاهی در راهبری شغلی، اظهار داشت: جهاد دانشگاهی می تواند با شناسایی افراد توانمند كارآفرین، نقش راهبر شغلی را ایفا كند، همینطور ما دراین فرآیند نیاز به تسهیل گر داریم كه معتقدم جهاد دانشگاهی می تواند تسهیل گر خوبی در زمینه ی دریافت مجوزهای كسب و كار و مشاوره های فنی باشد.

وی ادامه داد: كمیته امداد در این رویكرد جدید، تلاش می كند فعالیت های خویش را با استفاده از ظرفیت كارآفرینان و خیران انجام دهد كه امیدوارم جهاد دانشگاهی استان تعامل و همكاری خوبی با كمیته امداد در زمینه توانمندسازی اقتصادی مددجویان، داشته باشد.

معاون آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی هم در این نشست با بیان این كه جهاد دانشگاهی در سطح استان دارای هشت مركز به صورت فیزیكی، پنج مركز در تبریز و سه مركز در شهرستان های میانه، مرند و اهر است، اظهار نمود: به تازگی مركزی را هم در شهرستان عجبشیر فعال كردیم كه این مركز در حوزه ی آموزشی ورود پیدا كرده است و بنا به رسالت و نیاز جامعه آموزش های تخصصی و اشتغال محور را مورد هدف قرار داده ایم.

اكبر اسمعیلی اضافه كرد: جهاد دانشگاهی به دنبال فعالیت هایی همچون راه اندازی كسب و كار و اشتغال برای فارغ التحصیلان با عنایت به نیاز جامعه است، حالا در مراكز آموزشی جهاد دانشگاهی استان، بیشتر از ۱۰۰ عنوان دوره در حال برگزاری است و سالانه به صورت متوسط ۲۵ هزار نفر فراگیر در مراكز مختلف جهاد دانشگاهی استان دوره های آموزشی و عمومی را سپری می كنند.

وی با اشاره به تحصیل ۷۰۰ دانشجو در مقاطع كاردانی و كارشناسی در مركز علمی كاربردی جهاد دانشگاهی استان، اظهار داشت: با عنایت به این كه آموزش های آنلاین و آفلاین هم از الزامات جامعه است در این راستا مركز آموزش های مجازی هم مجوزهای خویش را دریافت كرده و فعالیت های خوبی را به جامعه عرضه می كند.

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی استان با بیان این كه جهاد دانشگاهی استان در حوزه ی پژوهش و فناوری، تفاهم نامه هایی با كمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی در بحث تجهیز و راه اندازی نیروگاه های خانگی تولید برق انعقاد كرده است، خاطرنشان كرد: این مبادرت به منبع درآمدی خوبی برای خانواده های تحت پوشش كمیته امداد تبدیل گشته است.

وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی دارای مراكز فعال در حوزه ی پزشكی هم همچون مراكز آزمایشگاه تشخیص طبی، آزمایشگاه طب كار، بانك خون بند ناف و مركز درمان ناباروری است كه در این مراكز خدمات پزشكی به جامعه و به خصوص مددجویان كمیته امداد عرضه می گردد.

اسمعیلی با اشاره به فعالیت های آموزشی جهاد دانشگاهی در حوزه های فنی، مهندسی، علوم انسانی، هنر، پزشكی، كامپیوتر، زبان های خارجی و كشاورزی، اضافه كرد: جهاد دانشگاهی در بعضی از روستاهای استان آموزش های لازم را برای كاشت، داشت و برداشت برخی گیاهان دارویی كم آب بر كه از درآمدزایی بالایی برخوردار می باشند را انجام می دهد، معتقدم كمیته امداد هم می تواند از این ظرفیت برای توانمندسازی مددجویان خود در همه حوزه ها به خصوص حوزه كشاورزی استفاده نماید.

معاون اشتغال و خودكفایی كمیته امداد آذربایجان شرقی هم در این نشست با بیان این كه بیشتر از ۹۰ درصد آموزش های كمیته امداد منجر به اشتغالزایی مددجویان شده است، اضافه كرد: جهاد دانشگاهی استان در حوزه ی آموزش برای ما فرصت بسیار خوبی است؛چرا كه این سازمان در مباحث راهبری شغلی نگاهی مبتنی بر علم و آموزش دارد، انتظار داریم سال های آتی همكاری های خوبی با این سازمان در این حوزه داشته باشیم.

یونس فاتح اضافه كرد: سال ۹۸ گروه های جهادی را در بحث بهبود كسب و كار نهایی می نماییم كه تابحال در این زمینه با بسیج دانشجویی به توافق رسیده ایم.




1397/10/11
22:46:16
5.0 / 5
4608
تگهای خبر: آموزش , اقتصاد , بسیج , بهزیستی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
جوان بین Javanbin
javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان