جای خالی تشكل های فرزندان موفق بهزیستی در كشور

جای خالی تشكل های فرزندان موفق بهزیستی در كشور به گزارش جوان بین، معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی كشور در دیدار با فرزندان نخبه سازمان اظهار داشت: همانطور كه یك كودك از ابتدا تا آخر مورد حمایت خانواده خویش قرار می گیرد؛ لازم است حمایت های بهزیستی هم در زمینه های اشتغال و مسكن برای فرزندان ادامه یابد.


به گ زارش ایسنا، «حبیب الله مسعودی فرید» معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی كشور در دیدار با فرزندان نخبه سازمان بهزیستی، اظهار داشت: ۶۵۰ مركز شبه خانواده در سراسر كشور وجود داردكه ۱۰ هزار و ۳۰۰ فرزند بهزیستی در آن حضور دارند. هدف و تلاش ما و همكارانمان این است كه با یاری یكدیگر بتوانیم به مفهوم واقعی «شبه خانواده» در این مراكز دست یابیم، كه متأسفانه در بعضی موارد توفیق حاصل نشده است و هنوز راه زیادی در پیش داریم.

مسعودی فرید اضافه كرد: قوانین و آئین نامه های اخیر موفقیت های بسیار خوبی برای ما بوجود آورده است و توانسته ایم تعداد فرزندان بیشتری را به خانواده های متقاضی واگذار نمائیم. البته اعتقاد ما این است كه سیاستگذاری های كلان بهزیستی، مشاركت خیرین و معرفی خانواده های متقاضی باید همگی بر مبنای «مصلحت فرزندان» صورت گیرد.

وی با اشاره به ضرورت توجه به رشد و تكامل همه جانبه كودكان در برنامه ریزی های بهزیستی و ارتقای مداوم آنها اظهار داشت: یكی از دغدغه های شخصی من رسیدن فرزندان به سن ۱۸ سالگی است. هیچ اعتقادی به واژه «ترخیص» ندارم و به نظر من این ادبیات باید تغییر كند. همانطور كه یك كودك از ابتدا در خانواده حضور دارد و از حمایت خانواده برخوردار می شود، بهزیستی هم باید حمایت های خویش را در زمینه اشتغال و مسكن فرزندان ادامه دهد و با فرآیند توانمند سازی و تولید فضاهایی كه منجر به كارآفرینی می شود، در این زمینه گام بردارد.

وی ادامه داد: منابع مالی مورد نیاز با ارتقای فرآیندها در معاونت امور اجتماعی، خیرین و فرزندان افزایش می یابد اما با همه اینها به حمایت های مالی سازمان مدیریت و برنامه ریزی كشور نیاز داریم. هر چند كه تا به امروز همكاری خوبی با ما داشته اند و شیب اعتبارات ما مطلوب است اما با عنایت به شرایط اقتصادی امروز كشور -كه حتی كسب و كارهای خیلی خوب و مطمئن امكان دارد گرفتار چالش شوند- پاسخگوی تمامی نیازهای ما نیست.
جای خالی تشكل های" فرزندان موفق بهزیستی"در كشور
«محمد نفریه» مدیر كل امور كودكان و نوجوانان هم در این دیدار با اشاره به خلاء تشكل های مربوط به مراكز شبه خانواده و فرزندان بهزیستی، اظهار داشت: بر همین مبنا تشكیل سه سازمان مردم نهاد در زمینه مذكور در دستور كار قرار گرفت كه اولین مجمع تشكیل شده است و تشكیل دو مجمع دیگر هم در دست اقدام است.
وی ادامه داد: دومین سازمان مردم نهاد، مجمعی است متشكل از تمامی مراكز خیریه ای كه در امر «نگهداری فرزندان» به بهزیستی كمك می كنند و سومین آنها هم از خیرینی كه در امر «فرزند خواندگی» به ما كمك می كنند؛ تشكیل می شود و با شكل گیری این مجامع خیلی از مشكلات فرزندان با كمك خودشان حل و فصل می شود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی كشور، او همینطور در مورد همایش دوسالانه ۱۱۰ فرزند موفق بهزیستی كه سال قبل در شیراز برگزار شد، اظهار داشت: انتخاب این فرزندان با سخت گیری زیاد و از بین صدها و هزاران فرزند نخبه سازمان بهزیستی صورت گرفت و در سال آینده هم این همایش برگزار می گردد. سازمان بهزیستی از داشتن چنین فرزندانی به خود می بالد.




1397/11/11
21:24:33
5.0 / 5
4442
تگهای خبر: اقتصاد , بهزیستی , جوان , جوانان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲
جوان بین Javanbin
javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان