یك سوم داروهای گران خارجی در كشور قاچاق می شود

یك سوم داروهای گران خارجی در كشور قاچاق می شود جوان بین: معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی كشور با تصریح اینكه یك سوم داروهای گران خارجی در كشور قاچاق می شود و به دست مصرف كننده اصلی نمی رسد، اظهار داشت: متأسفانه مردم در حال تحمل این وضعیت به علت نبود زیرساخت سیستم فناوری اطلاعات هستند.


به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، مهدی درخشان شنبه ۱۳ بهمن در آئین افتتاح بخش های سی سی یو و پست سی سی یو بیمارستان شهید بهشتی شیراز اضافه كرد: بدون تولید زیرساخت های فناوری اطلاعات، مردم نمی توانند به سادگی و سهولت از خدمات تأمین اجتماعی در كشور بهره مند شوند و مهم تر اینكه روند نظارت ها و كنترل هم كامل نخواهد بود.
وی عنوان كرد: به علت كامل نبودن زیرساخت فناوری اطلاعات بخصوص در حوزه درمان غیرمستقیم، نظارت و كنترل بر امور در این بخش به درستی صورت نمی گیرد و هدر رفت منابع هم وجود دارد.
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی كشور افزود: عملیات گسترش زیرساخت فناوری اطلاعات كه امسال در این سازمان شروع شده در سال ۹۸ به جد دنبال می شود، چون كه این فناوری فرآیندهای اداری این سازمان را آسان تر می كند.
درخشان در بخش دیگری از سخنان خود بیان كرد: در دهه فجر امسال ۱۲ پروژه عمرانی بخش درمان در كشور افتتاح می گردد و همینطور عملیات اجرایی ۲۲ طرح هم تا اسفندماه ۹۷ به اتمام می رسد و بعد از تجهیز در هفته تأمین اجتماعی سال ۹۸ به بهره برداری خواهد رسید.
او همینطور با اشاره به شروع عملیات راه اندازی ۴۲ طرح عمرانی در حوزه درمان از دهه فجر ۹۷ در سراسر كشور، عنوان كرد: این طرح ها در سال ۹۸ و ۹۹ به بهره برداری می رسند و ۴۰ طرح دیگر هم حالا در مرحله طراحی اولیه قرار دارند.
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی كشور تصریح كرد: ارتباط كاری عمیق و سازمان یافته این سازمان با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی امری ضروری می باشد، چونكه خیلی از مشكلات حوزه سلامت ناشی از همین مسئله و نبود ارتباط تعریف شده با وزارت بهداشت است كه در این زمینه هم اقداماتی در دست انجام است.
درخشان ارتباط عاطفی و صمیمی با مردم را مسئله مهمی دانست و اظهار داشت: توجه به این مورد امر جدیدی نیست اما متأسفانه تابحال بیشتر در حد كلیشه باقی مانده است. دو سال قبل طرح خوشرویی با بیماران و همراهان آنها در سیستم درمانی استان خراسان رضوی اجرا شده و خوشبختانه مبتكر این طرح هم روابط عمومی مدیریت درمان خراسان رضوی است.
وی افزود: هم اكنون پرستاران و سایر پرسنل درمانی استان خراسان رضوی داوطلبانه به طرح خوشرویی با بیماران و همراهان آنها می پیوندند كه این مسله سبب رضایت مردم از كادر درمانی این استان شده است كه باید چنین طرح هایی در استان های دیگر هم با مدیریت خود پرسنل اجرایی شود.
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی كشور خاطرنشان كرد: برپایه نظرسنجی این سازمان كه اخیراً نتایج آن حاصل شده، بیشتر از ۹۵ درصد نارضایتی بیماران و همراهان آنها از رفتارهای پرسنل حوزه درمان و نه از كمبودهای سخت افزاری است.
به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، بخش سی سی یو و پست سی سی یو بیمارستان شهید بهشتی شیراز با اعتباری بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان به طور كامل بهسازی و به بهره برداری رسید.




1397/11/14
14:44:15
5.0 / 5
4381
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , پزشك , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۱
جوان بین Javanbin
javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان