افزایش شمار پناهجویانی كه قانونی وارد اروپا می شوند

افزایش شمار پناهجویانی كه قانونی وارد اروپا می شوند جوان بین: تعداد كسانی كه بدون نیاز به ویزا وارد یكی از كشورهای اتحادیه اروپا می شوند و تقاضای پناهندگی می دهند رو به افزایش است.


به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، از هر پنج متقاضی پناهندگی یكی شهروند كشوری بوده كه برای ورود به اتحادیه احتیاج به ویزا نداشته است.
معمولاً اغلب كسانی كه در یكی از كشورهای عضو اتحادیه اروپا تقاضای پناهندگی می دهند، یا با دریافت ویزا در كشور مبدا به اروپا آمده اند یا به شكل غیرقانونی از مرز عبور كرده اند. اما گروه سومی هم در بین پناهجویان وجود دارند كه تعدادشان رو به افزایش است؛ شهروندان كشورهایی كه می توانند آزادانه به یكی از كشورهای اتحادیه اروپا سفر كنند و نیازی به گرفتن ویزا ندارند.
تازه ترین گزارش آژانس پناهندگی اتحادیه اروپا (EASO) كه نشریه گروه رسانه ای "فونكه" منتشر نمود نشان داده است كه پارسال میلادی از هر پنج تقاضای پناهندگی یكی مربوط به شهروندان گروه سوم و كسانی بوده كه به صورت قانونی وارد حوزه "شنگن" شده اند.
حوزه شنگن شامل ۲۶ كشور اروپایی می شود كه در مرزهای درونی آنها گذرنامه و ویزای مسافران كنترل نمی گردد. بر این اساس هر فردی با داشتن ویزای یكی از این كشورها می تواند به ۲۵ كشور دیگر هم سفر كند.
بنا بر این گزارش بیشتر كسانی كه بعد از ورود قانونی و بدون ویزا به اتحادیه اروپا تقاضای پناهندگی داده اند شهروندان كشورهای آمریكای لاتین و جنوب بالكان بوده اند.
بنابر گزارش دویچه وله، همینطور در سال ۲۰۱۸ تنها از كشور ونزوئلا كه شهروندانش برای ورود به اتحادیه اروپا نیاز به دریافت ویزا ندارند ۲۲ هزار و ۲۰۰ نفر متقاضی دریافت پناهندگی شده اند و این تعداد دو برابر سال قبل از آن بوده است.
جایگاه دوم به شهروندان آلبانی متعلق می باشد كه ۲۱ هزار و ۹۰۰ نفرشان سال قبل در یكی از كشورهای اتحادیه اروپا تقاضای پناهندگی داده اند. ۲۰ هزار نفر از متقاضیان هم شهروند گرجستان و ۱۰ هزار و ۲۰۰ نفر اهل كلمبیا بوده اند.
به گزارش دفتر پشتیبانی از پناهندگی اروپا، تعداد متقاضیان پناهندگی از كشورهای عضو اتحادیه اروپا كه به صورت قانونی وارد این كشورها شده اند در سال ۲۰۱۸ به نسبت سال قبل نزدیك به یك سوم افزایش یافته و به ۱۱۵ هزار نفر رسیده است.
این تعداد بیشتر از مجموع تقاضاهایی بوده كه شهروندان سوریه و عراق برای دریافت پناهندگی عرضه كرده اند. در گزارش یاد شده تصریح شده كه تغییر و تحولات در این حوزه باید با دقت كافی مورد توجه قرار گیرد.
بنا بر این گزارش در سال ۲۰۱۵ بخش بزرگی از پناهجویانی كه به كشورهای اروپایی وارد شدند شهروندان كشورهای بحران زده، به خصوص سوریه، عراق و افغانستان بودند. با عنایت به این وضعیت در سال های بعد با بیشتر از ۴۰ درصد از تقاضاهای پناهندگی موافقت شده، اما این میزان پارسال به ۳۴ درصد كاهش یافته است.



1397/11/29
14:52:25
5.0 / 5
4334
تگهای خبر: بحران , پشتیبانی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
جوان بین Javanbin
javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان