پدر مهم ترین ركن تربیت فرزندان در خانواده

پدر مهم ترین ركن تربیت فرزندان در خانواده جوان بین: یك كارشناس حوزه خانواده با اشاره به نقش «پدر» در خانواده و به خصوص از منظر كودكان كه همیشه پدرانشان را قوی تر و قدرتمندتر از آنچه هستند تصور می كنند و آنان را تكیه گاهی برای خود می دانند اظهار داشت: تربیت فرزندان از مهمترین وظایف حوزه پدران است چونكه واگذاری كل این امر به مادر موجب می شود فرزندان در آینده با مشكلات جدی مواجه شوند.


طاهره همیز در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینكه روایات و احادیث بسیاری درباره احترام به والدین در اسلام آمده، اضافه كرد: یكی از مهم ترین اركان تربیت فرزند، شناخت جایگاه پدر در خانواده است و به جهت اینكه پدران بتوانند علاوه بر تامین نیازهای اقتصادی، از نظر عاطفی هم نیاز روحی فرزندان را تامین كنند، باید از حضرت علی (ع) الگو بگیرند تا بخش عبودیت را در تربیت فرزندان تكمیل كنند.
این كارشناس خانواده با تاكید بر اینكه پدر در خانواده دارای نقش ویژه و منحصر به فردی است، اضافه كرد: كودكان همیشه پدران را قوی تر و قدرتمندتر از آنچه هستند تصور می كنند. از دیدگاه آنها همواره پدران تكیه گاهی هستند كه همین تصور، وظایف تعیین كننده ای برعهده آنها می گذارد. تربیت فرزندان از مهمترین وظایف حوزه پدران است كه در صورت كوتاهی در اجرای آن صدمات زیادی به بنیان خانواده وارد خواهد شد. واگذاری تربیت فرزندان به مادر موجب می شود بدون اینكه پدر فعالیتی در این زمینه داشته باشد، فرزندان در سال های آینده با مشكلات و مسائل جدی مواجه شوند.
همیز معتقد می باشد كه پدران در شكل گیری هویت فرزندان موثر هستند، برای اینكه با افكار و رفتارشان به آنها جهت می دهند، پس بهترین رابطه ای كه باید بین والدین و فرزندان شكل گیرد این است كه فرزندان خادم آنها باشند، البته یكی از دلایلی كه موجب شكل گیری این بستر خواهد بود این است كه والدین باز زمینه خدمت رسانی فرزند به والدین را فراهم آورند.
بنابر اظهارات این كارشناس خانواده، نه تنها مادران در تربیت فرزندان نقش موثری دارند، بلكه پدران هم باید علاوه بر وظایف اقتصادی بعنوان محور خانواده در رشد و تعالی فرزندان بكوشند، پس از وظایف اصلی پدر در خانواده آموزش "توحید" به فرزندان است.
وی با تاكید بر اینكه پدران ستون و محور خانواده هستند، اظهار داشت: باتوجه به اینكه پدر باز همانند مادر خانواده نقش محوری و موثری در خانه دارد اما بعضی از آنها همه بار زندگی را به مادر واگذار می كنند و خود تنها نان آور خانه هستند، همین سوژه موجب می شود جلوه قدرت و عظمت آنها در مقابل فرزندان لطمه ببیند.
این كارشناس خانواده با اشاره به اینكه در جامعه امروزی خیلی از والدین گله مندند كه چرا فرزندان برای آنها ارزشی قائل نیستند؟ اظهار داشت: این مسئله به سبب فاصله والدین از مهارت های اجتماعی_ آموزشی فرزندان اتفاق افتاده، كه موجب بروز اثرات منفی در فرزندان می شود، پس در بخش های آموزشی اساتید و كارشناسان باید به نقش موثر والدین در رشد و تعالی به فرزندان تاكید كنند.
بگفته همیز در جامعه امروزی رابطه بین فرزند و پدر خانواده بسیار كمرنگ شده است اما فرزندان باید تا زمانی كه در خانه پدری شان زندگی می كنند پدرانشان را حمایت های روحی، روانی كنند.



1397/12/28
22:02:39
5.0 / 5
4336
تگهای خبر: آموزش , اقتصاد , تربیت , جامعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
جوان بین Javanbin
javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان