آیت الله فاضل لنكرانی:

فرهنگ حجاب با ادبیات امروزی به نسل جوان منتقل شود

فرهنگ حجاب با ادبیات امروزی به نسل جوان منتقل شود به گزارش جوان بین رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با تاکید بر تبیین و انتقال فرهنگ حجاب با ادبیات امروزی به نسل جوان، اظهار داشت: جامعه در مساله حجاب لطمه پذیرتر شده و بر حجم تبلیغات و برنامه های دشمن نیز دراین زمینه افزوده شده است.


آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی عصر دوشنبه در دیدار معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده، با اعلان اینکه بحث حجاب و عفاف یک مقوله اصیل دینی است و باید به طور مستمر در کتاب های درسی، دانشگاه ها، رسانه ها و مدارس و سایر نهادهای دولتی تبیین شود، اضافه کرد: اگر حجاب زن کنار گذاشته شود به تدریح زمینه آمادگی برای گناه های دیگر نیز ممکنست فراهم شود.
وی با اعلان اینکه برخی امور مربوط به زنان برای ما سبب نگرانی شده و مسائل این حوزه با گذشت ۴۰ سال از انقلاب هنوز حل نشده است، تصریح کرد: در گام دوم انقلاب باید برای حل مسائل مربوط به زنان و خانواده اقدامات اساسی انجام شود؛ احکام و تعالیم اسلام درباب زنان بسیار دقیق و باظرافت تعیین شده است.
استاد حوزه علمیه قم اظهار نمود: عده ای برای تقابل با دین نسبت های نادرستی به اسلام می زدند که یکی از با اهمیت ترین آنها القای حس منفی دین به زن بعنوان انسان درجه دوم است که در این مباحث نیز به برخی احکام مانند عدم قضاوت زنان دست می زنند که ارتباطی با نظام تکوین زن و سلامت عقل بانوان در مقابل مردان ندارد.
وی با اعلان اینکه درباره زنان مساله ای وجود ندارد که در فقه و دین ما به آن پاسخ صحیح و منطقی داده نشده باشد، اظهار داشت: در باب احکامی مانند قضاوت و یا ارث زن به هیچ وجه سخن اسلام این نیست که ارزش زن کمتر از مرد است و ما باید این باور غلط در کنج ذهن بانوان را از بین ببریم تا بتوانند به سوالات پاسخ بدهند.
فاضل لنکرانی اشاره کرد: منطق و تعالیم اسلام امر به عدالت می کند ولی جعل احکام مساله ناروایی است و گاهی ما در اسلام احکامی داریم که ربطی به عدالت ندارد؛ در بعضی احکام زنان معیار و شاخص، عدالت نیست و یا بلوغ زن یا قضاوت زن ارتباطی با عدالت ندارد.
رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) گفت: این که اسلام به زنان سفارش می کند از برخی امور مانند قضاوت و غیره خودداری کند به سبب منزلت و کرامتی است که به او قائل است؛ چونکه این امور به خاطر نوع مشغله ای که دارد خطرآفرین بوده و آرامش انسان را از بین می برد و اسلام در تلاش است تا چیزی آرامش زن را بر هم نزد.
به گفته وی، با انقلاب اسلامی ایران بانوان در عرصه سیاسی و علمی رشد کرده اند اما در مباحث دینی زمینه برای کار بیشتر وجود دارد و دولت و سایر نهادهای فرهنگی با بودجه های کلان باید برای این معضل چاره اندیشی کنند.
رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با اعلان اینکه کتاب هایی در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) برای پاسخ به شبهات زن ها تالیف شده است، اظهار داشت: باید یک کار اساسی در این خصوص در نهاد دولت و حکومت صورت گیرد.
فاضل لنکرانی اظهار داشت: این که به زنان اجبار نماییم در رفت و آمد به وزارتخانه ها چادر داشته باشند موافقت چندانی ندارم بلکه باید با دلیلهای و منطقی که وجود دارد برای زنان تبیین شود که حفظ حجاب شرعی نه فقط در ساعات اداری بلکه در تمام لحظات زندگی اجتماعی رعایت نمایند.
وی با اعلان اینکه حوزه زن برای آنانی که دغدغه دین دارند محل نگرانی شده و باید فکری اساسی برای آن شود، افزود: در این شرایط لازم است تا از میدان حرف عبور کرده و در صحنه به سئوالات و شبهات موجود پاسخ دهیم.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده، امروز در مسافرت به شهر مقدس قم با شماری از مراجع تقلید و علما دیدار و گفت و گو کرد.


منبع:

1400/08/11
09:28:05
5.0 / 5
666
تگهای خبر: بلوغ , جامعه , جوان , خانواده
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
جوان بین Javanbin
javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان