جشنواره اسباب بازی های ایرانی، جشنواره ای برای كودكان
جوان بین: نشست رسانه های پنجمین جشنواره ملی اسباب بازی بامداد روز سه شنبه 3 دی در كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان اجرا شد.
به گزارش جوان بین به نقل از خبر آنلاین به نقل از اداره كل روابط عمومی و امور بین الملل كانون، نشست رسانه ای پنجمین جشنواره ملی اسباب بازی با حضور حسین ربانی غریبی معاون تولید كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان و رئیس جشنواره، محسن حموله دبیر جشنواره، حامد رهنما مدیركل روابط عمومی و امور بین الملل كانون و مسئولان كمیته های مختلف جشنواره، بامداد روز سه شنبه ۳ دی در سالن كنفرانس مركز آفرینش های فرهنگی هنری كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان اجرا شد.
در ابتدای این جلسه حسین ربانی درباره اهمیت اسباب بازی اظهار نمود: شاید تخیل كودكان ما در فضای مجازی رشد كند ولی بخش های دیگر ذهن و جسم كودكان با اسباب بازی رشد می كند. ما باید ماهیت درست و به روز اسباب بازی را ارتقا دهیم.
وی افزود: تعداد فروشگاه های عرضه اسباب بازی ها بیشتر شده و این موجب بالا رفتن تیراژ تولید شده است. انجمن اسباب بازی یك فرصت برای جامعه تولیدكنندگان اسباب بازی است.
ربانی تاكید كرد: وقتی واردات اسباب بازی كاهش پیدا كرده، بهترین فرصت برای رشد تولید ملی است. گردهمایی تولیدكنندگان و فعالان اسباب بازی هدف اصلی جشنواره است تا فرصت های عرصه اسباب بازی بررسی شود.
وی معتقد می باشد باید فیلم ها و انیمیشن هایی كه عرصه اسباب بازی را تغذیه می كنند، تقویت شود.
معاون تولید كانون پرورش فكری با اشاره به نیاز تأسیس اتحادیه اسباب بازی، تصریح كرد: دولت هنوز حمایتی از صنعت اسباب بازی ندارد. اشتغال زایی در صنعت اسباب بازی بالاست. ایجاد تولید منسجم بوسیله شهرك اسباب بازی نیز می تواند در این حوزه تأثیرگذار باشد.
ربانی با اشاره به تولید فیلم سینمایی و انیمیشن از طرف كانون، اضافه كرد: هدف ما این است كه تولید محصولات جانبی همچون اسباب بازی این آثار را افزایش دهیم.
رییس جشنواره ملی اسباب بازی تاكید كرد: در حوزه اسباب بازی نشست های تخصصی در كانون با حضور فعالان بخش خصوصی صنعت اسباب بازی برگزار كردیم برای اینكه هدف ما در كانون این است كه در حوزه تولید كمتر حضور پیدا نماییم و بیشتر به طراحی و ایده پردازی بپردازیم.
سپس محسن حموله دبیر جشنواره نیز به ایراد سخنانی پرداخت و اظهار داشت: این دوره با شعار «تمرین زندگی» انجام می شود. مسئولیت پنجمین جشنواره بر عهده كانون است. پشتیبانی از تولید ملی، برقرای ارتباط میان فعالان و كمك به ارتقای صنعت اسباب بازی همچون اهداف این دوره از جشنواره هستند.
وی در ادامه به ارائه توضیح هایی درباب رویكردها، مخاطبان و بخش های مختلف پنجمین جشنواره ملی اسباب بازی پرداخت.
وی اظهار نمود: امسال رشد شایان توجهی با حضور ۱۶۰ تولیدكننده برای معرفی ۲هزار اسباب بازی در بخش نمایشگاه تخصصی جشنواره داریم. توجه ویژه ای هم به عروسك های ایرانی داریم.
حموله در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: ما در این دوره هفت نشست تخصصی را تدارك دیده ایم. طی نشستی انجمن طراحان عروسك ایرانی نیز فعالیت خودرا آغاز خواهدنمود. همین طور چهار كارگاه تخصصی نیز خواهیم داشت.
وی در ادامه به كمیته های تخصصی پنجمین جشنواره ملی اسباب بازی اشاره و به برنامه ها و كارهای هر كدام از كمیته ها پرداخت.
دبیر جشنواره تصریح كرد: امسال از ۳ تولیدكننده، ۳ پیشكسوت و ۳ نهاد مربوط به صنعت اسباب بازی قدردانی می شود. شادی پیمایی و عروسك های غول پیكر را طی دو روز در جشنواره خواهیم داشت و ناصر آویژه نیز نمایشی محیطی در روزهای جشنواره اجرا می كند. تماشاخانه سیار را به استان سیستان و بلوچستان ارسال می نماییم.
مدیر روابط عمومی و امور بین الملل كانون در این بخش از نشست اظهار داشت: با هماهنگی معاونت تولید كانون، در هفته اسباب بازی برخی از كتابخانه های سیار كانون در مناطق كم برخوردار حاضر می شوند و اسباب بازی های كانون را عرضه می كنند. همین طور از سفارتخانه های مختلف دعوت به عمل آوردیم كه در این جشنواره از تولیدات ایرانی بازدید نمایند.
محسن رجبی مسئول كمیته نمایشگاه تخصصی جشنواره در ادامه و در پاسخ به پرسش اصحاب رسانه درباره هزینه جشنواره، قیمت و كیفیت اسباب بازی ها توضیح داد: جشنواره خیلی یكپارچه در بخش نمایشگاه تخصصی برگزار می گردد و از یك ماه قبل برنامه ریزی كردیم. به سبب افزایش قیمت بنزین قیمت خیلی از كالاها گران شده ولی افزایش قیمت در عرصه اسباب بازی نداشتیم و تولیدكنندگان قیمت كالای خودرا بالا نبرده اند و قیمت داخل بازار پایین تر است؛ بدین جهت تخفیفی را در نظر نگرفته ایم.
وی افزود: در جشنواره یك اتاق بازی نمونه راه انداخته ایم كه به مدیران و معلمان آموزش و پرورش بعنوان نمونه جهت راه اندازی اتاق های بازی در مدارس آموزش و پرورش نشان دهیم.
ربانی در ادامه این سخنان تاكید كرد: در این جشنواره فقط كالای تولید شده ی داخل كشور در نمایشگاه عرضه می شود. ما پنجمین جشنواره ملی اسباب بازی را با حداقل هزینه برگزار می نماییم.
در بخش پایانی این جلسه نیز اعلام گردید بخش بازی آزمایی برای كودكان و نوجوانان و همین طور قدردانی از محصولات جدیدی كه توانسته باشند نظر كودكان و نوجوانان را جذب كرده باشند، در نظر گرفته شده است.
۲۳۵۲۳۲
منبع: جوان بین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب