یهود و صهیونیزم در قرآن بررسی گردید

یهود و صهیونیزم در قرآن بررسی گردید به گزارش جوان بین، حجت الاسلام مرویان اظهار داشت: یهود نسبت شان با حضرت موسی(ع) را محملی برای خوی تجاوز و تعصبات نژادی قرار دادند.


حجت الاسلام والمسلمین سید محمود مرویان حسینی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، در ششمین نشست از سلسله نشست های سراب صهیون با عنوان «یهود و صهیونیزم در قرآن» آیات مربوط به بنی اسرائیل در قرآن را به سه دسته مدح، قبح و کنش های پیامبر با یهود تقسیم کرد و اظهار داشت: آیات مدح مربوط به زمانی است که بنی اسرائیل گرفتار تعصب، نژادپرستی و موضع گیری مقابل پیامبر خود نشده بودند.
وی اضافه کرد: قرآن در رویکرد مذمت یهود، شخصیت معیوب بنی اسرائیل را که باعث نابودی عزت و عظمت و تمدن شان و ایجاد مشکلات روحی و روانی و اجتماعی شد را تبیین کرده و حرام خواری، ستمگری، مانع پیشرفت راه خدا بودن، رویگردانی از آموزه های الهی، فسق و انحراف، بی خردی، پیمان شکنی، زیاده خواهی، بی رحمی، جنگ طلب، تجاوزگر و... را از خصوصیت های دائمی و مستمر آنان طی تاریخ برمی شمرد.

دشمن ترین گروه نسبت به مؤمنان


استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به تلاش همیشگی یهود برای فساد و درگیری در زمین و لعن آنان در قرآن کریم خاطرنشان کرد: قرآن این قوم منحرف را که تولی کافران را دارند و مغضوب و مورد سخط خدا هستند، دشمن ترین گروه نسبت به مؤمنان معرفی و شخصیت فردی و اجتماعی و راهبردهای شان را افشا می کند تا مسلمانان در همه زمان ها و بخصوص امروز از آنان برحذر باشند.
حجت الاسلام مرویان حسینی با تکیه بر اینکه آیه ۸۲ سوره مائده باید بر سردر همه ساختمان ها و در کتاب ها، مقالات، نشست ها، سیاست گزاری های مربوط به یهود و...، هک شود تا فراموش نکنیم دشمن درجه یک مسلمین نه مشرکان بلکه یهودیان هستند، اضافه کرد: در بالاتر از ۱۵۰ آیه قرآن، بالاتر از ۱۸۰ خصوصیت از شخصیت اجتماعی منفی و آلوده یهود که فطرت ها، عقل ها، سابقه تاریخی و تجربه های بشری و وجدان های منصف بر آلوده و مفسد بودنشان شهادت می دهند، تبیین شده است.

صهیونیست ها شایسته اعتماد و ترحّم نیستند


وی اشاره کرد: بر این اساس حتی اگر ملزم به مذاکره با آنان باشیم، هیچ گاه نباید ساده لوحانه تصور نماییم که اینها به تعهدات خود پایبند هستند؛ نه فقط نسبت به ما بلکه به هیچ یک از تعهدات بین المللی متعهد نیستند؛ آیات ۱۵۵ سوره نساء و ۱۳سوره مائده، به وضوح خیانت، پیمان شکنی، ناسپاسی، پیروی از هوای نفس و قتل انبیای الهی توسط یهود را بیان می فرماید (به استثنای عده قلیلی که مؤمنان یهود هستند). بنی اسرائیلی که در قرآن این طور مذمت شده اند، هیچ گاه شایسته اعتماد، دلسوزی و ترحّم نیستند.

مواجهات پیامبر با یهود به دلیل خیانت و پیمان شکنی بود


عضو هیات علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی با تاکید براینکه اسلام مراسم ضدیهود نیست، در تبیین دسته سوم آیات یهود در قرآن (مواضع پیامبر خاتم نسبت به یهود) اظهار داشت: یهود همان برخورد خائنانه و آزاردهنده ای که با پیامبران زمان خود داشتند را با پیامبر اسلام(ص) نیز در پیش گرفتند؛ نه پیامبر(ص)، نه قرآن و نه اسلام را به رسمیت شناختند و نه به زندگی مسالمت آمیز در کنار مسلمانان راضی شدند.
حجت الاسلام مرویان حسینی با اشاره به اینکه جریان مخالفت یهود با پیامبر(ص)، قرآن و اسلام و مسلمانان از همین جا شروع شد، اضافه کرد: در شروع حضور پیامبر(ص) و مسلمین در مدینه، مسلمین در اقلیت بودند و احتمال غارت شان توسط سایر ساکنان مدینه وجود داشت بدین جهت پیامبر(ص) مصلحت دید برای مصونیت بخشی به جان و مال مسلمین، پیمان هایی با گروههای مخلتف همچون یهود داشته باشد.
وی ابراز کرد: مفاد این پیمان ها به این صورت بود که اگر یهود و سایر قبائل از قوانین اسلام پیروی کنند، یاری می شوند و از نظر حقوق شهروندی و... با مسلمین برابر و در حکم یک ملت هستند؛ اما اگر قصد جنگ و کارشکنی و ستمی داشته باشند، با آنان مقابله خواهد شد و ریختن خون شان مجاز است. چنانکه امروز هم می بینیم یهودیان پیرو تورات تحریف نشده و مخالف صهیونیزم، در صلح و آرامش کنار مسلمین زندگی می کنند.
مدیر اسبق بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه از زمان حضرت موسی و عیسی تا زمان پیامبر اسلام و الان، پیمان شکنی جزو ذات یهود بوده است، خاطرنشان کرد: یهود اگر زندگی مسالمت آمیز با مسلمین داشتند، اساسا پیامبر(ص) با آنان نمی جنگید و مواجهات ایشان فقط در موارد نقض پیمان و خیانت یهود بوده است؛ غیرقابل اعتماد بودن یهود به حدی بود که پیامبر(ص) با سه قبیله شاخص بنی قریظه، بنی نذیر و بنی قینقاع جداگانه پیان بست.
وی با تاکید براینکه اخلاق مداری در مقابل یهود پیمان شکن و زیاده خواه، عین ساده لوحی است، اظهار نمود: قبل از بعثت پیامبر(ص) یهود در نزاع با مشرکان ادعا می کردند که به زودی پیامبری مبعوث می شود و ما همراه او شما را از بین می بریم؛ اما پس از شکست مسلمین در جنگ احد، بهانه کردند که حضرت محمد(ص) به دلیل شکست خوردن، پیامبر مورد انتظارشان نیست و مخالفت علنی با ایشان را شروع کردند و با مشرکین هم پیمان شدند.

تبیین آیات قرآن نسبت به خصوصیت ها و رفتار یهود؛ سرمایه ای مناسب برای تغذیه مواجهه با صهیونیزم


حجت الاسلام مرویان حسینی با تکیه بر این که تفکر صهیونیزم چیزی خارج از آموزه های تورات حضرت موسی و پیامبران الهی است، خاطرنشان کرد: یهود نسبت شان با حضرت موسی(ع) را محملی برای خوی تجاوز و سفاکی و ظلم و ستم و تعصبات نژادی قرار دادند؛ حتی تا همین صد سال پیش هم یهود متفرق بودند و نظامات اجتماعی، پروتکلهای جهانی، نهاهای بین المللی و امپراتوری رسانه ای فعلی را نداشتند بدین جهت مسلمین مقابله جدی با آنان نداشتند.
وی اشاره کرد: گویا این که آیات قرآن با ظرافت، افکار، اندیشه، رفتار و تاریخ و راهبردهای یهود و صهیونیزم را مطرح می کند، برای مواجهه مومنان همین زمان با یهود است که قدرتمندتر، زیاده خواه تر و مستکبرتر شده است؛ ازاین رو مبادا ساده لوحانه، خیال بافانه و فقط با ادبیات دیپلماسی با آنها به گفت و گو بنشینیم و در نهایت مورد خیانت قرار گرفته و شکست بخوریم.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، تبیین آیات قرآن نسبت به خصوصیت ها و رفتار یهود را سرمایه خوبی برای تغذیه مردم، سیاست مداران، رسانه ها و مواجهات جهانی با صهیونیزم دانست و اضافه کرد: خداوند به دلیل ظلم و جنایاتی که یهودیان منحرف داشتند، برای همیشه مهر ذلت و نیاز را بر پیشانی شان زده است و هیچ گاه محبوبیت، امنیت و افکار و اندیشه سالم نخواهند داشت. در ایران نیز چهره عزت مندانه و مقتدرانه و مبارزه همه جانبه و آتش پرحجم انقلاب اسلامی مقابل صهیونیزم با شهادت قائدمان رقم خورد و اقدامات حماسی این هفتاد روز مردم هم بدنبال این حماسه استشهادی بود.
به طور خلاصه، را از مشخصه های دائمی و مستمر آنان طی تاریخ برمی شمرد.
استاد حوزه و دانشگاه ضمن اشاره به تلاش همیشگی یهود برای فساد و درگیری در زمین و لعن آنان در قرآن کریم تصریح کرد: قرآن این قوم منحرف را که تولی کافران را دارند و مغضوب و مورد سخط خدا هستند، دشمن ترین گروه نسبت به مؤمنان معرفی و شخصیت فردی و اجتماعی و راهبردهای شان را افشا می کند تا مسلمانان در همه زمان ها و به خصوص امروز از آنان برحذر باشند.
حجت الاسلام مرویان حسینی با تاکید بر این که آیه ۸۲ سوره مائده باید بر سردر همه ساختمان ها و در کتاب ها، مقالات، نشست ها، سیاست گزاری های در ارتباط با یهود و...، هک شود تا فراموش نکنیم دشمن درجه یک مسلمین نه مشرکان بلکه یهودیان هستند، افزود: در بالاتر از ۱۵۰ آیه قرآن، بالاتر از ۱۸۰ خصوصیت از شخصیت اجتماعی منفی و آلوده یهود که فطرت ها، عقل ها، سابقه تاریخی و تجربه های بشری و وجدان های منصف بر آلوده و مفسد بودنشان شهادت می دهند، تبیین شده است.
وی اشاره کرد: بر این اساس حتی اگر مکلف به مذاکره با آنان باشیم، هیچگاه نباید ساده لوحانه تصور نماییم که اینها به تعهدات خود پایبند هستند؛ نه فقط نسبت به ما بلکه به هیچ یک از تعهدات بین المللی متعهد نیستند؛ آیات ۱۵۵ سوره نساء و ۱۳سوره مائده، به وضوح خیانت، پیمان شکنی، ناسپاسی، پیروی از هوای نفس و قتل انبیای الهی توسط یهود را بیان می فرماید (به استثنای عده قلیلی که مؤمنان یهود هستند).
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی با تأکید براینکه اسلام مراسم ضدیهود نیست، در تبیین دسته سوم آیات یهود در قرآن (مواضع پیامبر خاتم نسبت به یهود) گفت: یهود همان برخورد خائنانه و آزاردهنده ای که با پیامبران زمان خود داشتند را با پیامبر اسلام(ص) نیز در پیش گرفتند؛ نه پیامبر(ص)، نه قرآن و نه اسلام را به رسمیت شناختند و نه به زندگی مسالمت آمیز در کنار مسلمانان راضی شدند.
حجت الاسلام مرویان حسینی ضمن اشاره به این که جریان مخالفت یهود با پیامبر(ص)، قرآن و اسلام و مسلمانان از همین جا آغاز شد، افزود: در آغاز حضور پیامبر(ص) و مسلمین در مدینه، مسلمین در اقلیت بودند و احتمال غارت شان توسط سایر ساکنان مدینه وجود داشت بدین جهت پیامبر(ص) مصلحت دید برای مصونیت بخشی به جان و مال مسلمین، پیمان هایی با گروه های مخلتف همچون یهود داشته باشد.
وی ابراز کرد: مفاد این پیمان ها به این صورت بود که اگر یهود و سایر قبائل از قوانین اسلام پیروی کنند، یاری می شوند و از نظر حقوق شهروندی و... چنانکه امروز هم می بینیم یهودیان پیرو تورات تحریف نشده و مخالف صهیونیزم، در صلح و آرامش کنار مسلمین زندگی می کنند.
مدیر اسبق بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی ضمن اشاره به این که از زمان حضرت موسی و عیسی تا زمان پیامبر اسلام و حالا، پیمان شکنی جزو ذات یهود بوده است، تصریح کرد: یهود اگر زندگی مسالمت آمیز با مسلمین داشتند، اساسا پیامبر(ص) با آنان نمی جنگید و مواجهات ایشان فقط در موارد نقض پیمان و خیانت یهود بوده است؛ غیرقابل اعتماد بودن یهود به حدی بود که پیامبر(ص) با سه قبیله شاخص بنی قریظه، بنی نذیر و بنی قینقاع جداگانه پیان بست.
وی با تأکید براینکه اخلاق مداری در مقابل یهود پیمان شکن و زیاده خواه، عین ساده لوحی است، اظهار داشت: پیش از بعثت پیامبر(ص) یهود در نزاع با مشرکان ادعا می کردند که به زودی پیامبری مبعوث می شود و ما همراه او شما را از بین می بریم؛ اما بعد از شکست مسلمین در جنگ احد، بهانه کردند که حضرت محمد(ص) به سبب شکست خوردن، پیامبر مورد انتظارشان نیست و مخالفت علنی با ایشان را آغاز کردند و با مشرکین هم پیمان شدند.
حجت الاسلام مرویان حسینی با تاکید بر اینکه تفکر صهیونیزم چیزی خارج از آموزه های تورات حضرت موسی و پیامبران الهی است، تصریح کرد: یهود نسبت شان با حضرت موسی(ع) را محملی برای خوی تجاوز و سفاکی و ظلم و ستم و تعصبات نژادی قرار دادند؛ حتی تا همین صد سال پیش هم یهود متفرق بودند و نظامات اجتماعی، پروتکل های جهانی، نهاهای بین المللی و امپراتوری رسانه ای فعلی را نداشتند بدین جهت مسلمین مقابله جدی با آنان نداشتند.
وی اشاره کرد: گویا اینکه آیات قرآن با ظرافت، افکار، اندیشه، رفتار و تاریخ و راهبردهای یهود و صهیونیزم را مطرح می کند، برای مواجهه مومنان همین زمان با یهود است که قدرتمندتر، زیاده خواه تر و مستکبرتر شده است؛ از این رو مبادا ساده لوحانه، خیال بافانه و فقط با ادبیات دیپلماسی با آنها به گفت و گو بنشینیم و در نهایت مورد خیانت قرار گرفته و شکست بخوریم.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی، تبیین آیات قرآن نسبت به خصوصیت ها و رفتار یهود را سرمایه خوبی برای تغذیه مردم، سیاست مداران، رسانه ها و مواجهات جهانی با صهیونیزم دانست و افزود: خداوند به سبب ظلم و جنایاتی که یهودیان منحرف داشتند، برای همیشه مهر ذلت و نیاز را بر پیشانی شان زده است و هیچگاه محبوبیت، امنیت و افکار و اندیشه سالم نخواهند داشت.

منبع:

1405/02/27
15:58:44
5.0 / 5
44
تگهای خبر: امنیت , پژوهش , تاریخی , حقوق شهروندی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
جوان بین Javanbin
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان - رسانه ای برای اندیشه های جوان - جوان بین: صدای نسل آینده