عارف:
موانع مقرراتی اقتصاد دیجیتال باید برطرف شود
جوان بین: معاون اول رئیس جمهوری با تکیه بر ضرورت رفع موانع مقرراتی اقتصاد دیجیتال، فرمان داد مقررات حوزه لجستیک هوشمند ظرف دو تا سه ماه آتی تغییر کند.
به گزارش جوان بین به نقل از مهر، محمدرضا عارف در جلسه ستاد ساماندهی و راهبری فضای مجازی، بعد از عرضه گزارشی از اقدامات دستگاههای مختلف برای اجرای مصوبات نشست اخیر با فعالین زیست بوم فضای مجازی، اظهار نمود: برای توسعه اقتصاد دیجیتال باید موانع مقرراتی برطرف شود و اصلاح مقررات حوزه لجستیک هوشمند با جدیت در دستور کار قرار گیرد.
وی با اعلان اینکه تحقق لجستیک هوشمند به کاهش هزینه های توزیع کالا کمک می نماید، اضافه کرد: بخشی از گرانی کالاها ناشی از هزینه های حمل و نقل است؛ ازاین رو باید اقدامات موردنیاز برای اصلاح مقررات این حوزه صورت گیرد تا ظرف دو تا سه ماه آینده نتایج ملموسی حاصل شود.
معاون اول رئیس دولت با تاکید بر این که تحقق اهداف دولت در حوزه اقتصاد دیجیتال، رفع دغدغه های فعالین فضای مجازی و ارتقاء امنیت سایبری نیازمند همکاری همه دستگاه هاست، اظهار داشت: تذکر اخیر در رابطه با پرهیز از رسانه ای شدن اختلافات، متوجه همه سازمانهای دولتی بود و نه صرفا دو وزارت خانه. اختلافات باید در جلسات کارشناسی و در سطح دولت بررسی و حل وفصل شود.
عارف همینطور بر اهمیت ارتقاء امنیت سایبری کشور تاکید کرد و اضافه کرد: باید سازوکاری مشخص برای رسیدگی به دغدغه ها و مطالبات نیروی انسانی متخصص و نخبگان این حوزه طراحی شود تا انگیزه موردنیاز برای فعالیت و نقش آفرینی آنان افزایش یابد.
وی خاطرنشان کرد: ستاد ساماندهی و راهبری فضای مجازی باید با همکاری بخش های مختلف، همچون سازمان پدافند غیرعامل، برنامه های ارتقاء امنیت سایبری کشور را با جدیت دنبال کند.
در این جلسه، ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گزارشی از تأمین زیرساخت های ارتباطی زائرین اربعین و همینطور روند اجرای تکالیف وزارت ارتباطات برای ارتقاء امنیت سایبری بر مبنای ماده ۱۰۳ برنامه هفتم پیشرفت عرضه کرد.
خلاصه اینکه وی با اشاره به اینکه تحقق لجستیک هوشمند به کاهش هزینه های توزیع کالا کمک می نماید، افزود: قسمتی از گرانی کالاها ناشی از هزینه های حمل و نقل است؛ به این جهت باید اقدامات موردنیاز برای اصلاح مقررات این حوزه صورت گیرد تا ظرف دو تا سه ماه آتی نتایج ملموسی حاصل شود. اختلافات باید در جلسات کارشناسی و در سطح دولت بررسی و حل وفصل شود.
منبع: javanbin.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب