افزایش تنهایی و انزوای اجتماعی در جوانان انگلیسی
جوان بین: یك سوم از نسل جوان انگلیس، یعنی حدود دو میلیون نفر به علت اعتیاد شدید به رسانه های اجتماعی از تنهایی همیشگی یا موقتی رنج می برند.
به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، تحقیقات رسمی نشان داده است كه تنهاترین افراد در انگلیس سالمندان نیستند بلكه نسلی هستند كه در اواخر نوجوانی یا اوایل دهه ۲۰ زندگی خود قرار دارند.
تقریبا ۱۰ درصد از افراد ۱۶ تا ۲۴ ساله اعلام نموده اند كه همیشه یا اغلب تنها هستند كه نسبت به نرخ ۳ درصد تنهایی در افراد بالای ۶۵ سال، افزایش سه برابری دارد. همینطور ۲۳ درصد از جوانان بزرگسال اعلام نموده اند كه در بعضی اوقات تنها هستند كه این میزان در گروه سنی ۲۵ تا ۳۴ سال به ۱۸ درصد و در افراد بالای ۷۵ سال به ۱۷ درصد كاسته می شود.
در حالی كه تنهایی بعنوان یك مشكل در بین افراد سالمند شناخته می گردد تحقیقات در انگلیس نشان داده است این مشكل و انزوای اجتماعی در دانش آموزان بیشتر از افراد بالای ۷۵ سال رواج دارد.
این تحقیق نخستین مطالعه رسمی در مورد افرادی است كه از تنهایی رنج می برند و به دنبال درخواست ترزا می، نخست وزیر انگلیس برای رسیدگی به این مسئله صورت گرفت. ترزا می در ماه ژانویه "تریسی كروچ" را بعنوان وزیر تنهایی منصوب و این پدیده را یك واقعیت غم انگیزِ زندگی مدرن اعلام نمود.
دفتر ملی آمار انگلیس (ONS) اعلام نموده تنهایی بیشتر در افراد مجرد، معلول، بیكار، افرادی كه نمی توانند به راحتی به دیگران اعتماد كنند یا افرادی كه به محله خود احساس تعلق ندارند دیده می گردد.
همچنین زنان در این مطالعه از میزان تنهایی بیشتری گلایه كرده اند كه البته به نظر می رسد علت آن، تمایل كمتر مردان برای گزارش دادن درباره تنهایی شان است.
ازدواج و مشاركت های اجتماعی از راهكارهای عدم احساس تنهایی است. به صورتی كه تنها یك هفتم از افراد متاهل اعلام نموده اند همیشه یا گاهی اوقات تنها هستند.
تحقیقات ماه گذشته ONS نشان داد كه استفاده بیش از اندازه از اینترنت در افراد زیر ۱۵ سال به سرعت در حال افزایش بوده و جوانان زیر ۲۵ سال معمولا ۱۴ ساعت از هفته را به صورت آنلاین می گذرانند.
به گزارش دیلی میل، باآنكه به نظر می رسد رسانه های اجتماعی در این كشور با برخی تغییرات مثبت در زندگی جوانان همچون كاهش حاملگی های نوجوانان و كاهش مصرف مواد مخدر و الكل مرتبط بوده اما افزایش انزوای اجتماعی نگرانی ها را در مورد نقش رسانه های اجتماعی در تهدیدات سایبری و گسترش اخبار جعلی برانگیخته است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب