هدر رفت بالای آب در پخت غذاها
جوان بین: معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور اظهار داشت: سالانه ۲۸ میلیارد متر مكعب آب در غذاهایی مصرف می شود كه دور ریخته می شوند.
به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، معصومه ابتكار طی تماس تصویری در برگزاری همایش بانوی آب كه در سالن انتظام رشت برگزار شد، اظهار داشت: بسیار علاقمند بودم كه امروز در این همایش حضور یابم اما به سبب شرایط جوی كه مانع از فرود هواپیما در فرودگاه رشت پیش آمد، نتوانستم در استان سرسبز حضور یابم.
وی ادامه داد: مصرف و مدیریت آب مساله جدی در كشور است و تلاش دولت باز این است كه بهترین برنامه ریزی ها در این امر لحاظ شود. تحقق این اهداف مهم نیاز جدی به مشاركت و توجه مردم دارد.
ابتكار افزود: اهمیت استفاده صحیح از آب و همین طور كاهش آلودگی و هدر رفت آب باید در اولویت كاری همه ما قرار بگیرد.
وی اشاره كرد: به سبب نقش پر رنگی كه زنان در خانواده و ترویج فرهنگ مصرف صحیح آب دارند، در تحقق این اهداف موثرند.
معاون رئیس جمهور اشاره كرد: علاوه بر این قشر ارزشمند، همه باید در حوزه آب تأثیرگذار باشیم تا وضعیت آب كشور بهبود یابد.
ابتكار هدف از برگزاری چنین همایش هایی را احداث بسیج اجتماعی برای پیشگیری از هدر رفت آب ها عنوان نمود و اضافه كرد: می توانیم با آموزش الگوی مصرف آب، این ماده ثمین را از هدر رفت ها نجات دهیم.
وی اشاره كرد: سالانه ۲۸ میلیارد متر مكعب آب از غذایی هایی هدر می رود كه دور ریخته می شوند. توجه به ارزش غذایی و مصرف پخت و مصرف به اندازه غذاها باید در جامعه جدی گرفته شود.
ابتكار اظهار داشت: برای همه استان ها مساله آب مهم می باشد و برای اصلاح الگوی كشت و آبیاری در مزارع باید بیشتر از گذشته كار نماییم.
وی ادامه داد: زنان در خانواده مدیریت منابع را برعهده دارند. در همه شهرها و روستاهای گیلان با بهره مندی از شبكه اجتماعی باید روش های جدید را برای مصرف آب ترویج دهیم.
معاون رئیس جمهور اظهار داشت: همه باید سوژه مصرف آب را در اولویت كاری برنامه زندگی قرار دهیم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب