نحوه راه اندازی مراكز مثبت زندگی اعلام گردید

نحوه راه اندازی مراكز مثبت زندگی اعلام گردید به گزارش جوان بین رئیس سازمان بهزیستی كشور جزئیات مربوط به فعالیت و نحوه راه اندازی مراكز عرضه دهنده خدمات بهزیستی را شرح داد.



به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، وحید قبادی دانا در جمع خبرنگاران در مورد تاسیس مراکز «مثبت زندگی» اظهار داشت: برای اجرای بند ۴ ماده ۲۶ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و همینطور بند ۴ ماده ۵۷ قانون احکام دائمی دال بر تشکیل مراکز خدمات بهزیستی در سازمان بهزیستی، این مراکز تاسیس خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه از حدود ۱۰ ماه پیش برنامه ریزی های لازم برای تشکیل این مراکز در سازمان بهزیستی انجام شده و از نظرات کارشناسان ستادی و استانی و تجربیات گذشته در تشکیل مجتمع های خدمات بهزیستی استفاده شده است، اضافه کرد: در عین حال از نظرات شرکای اجتماعی سازمان بهزیستی برای تهیه دستورالعمل های این مراکز استفاده شده است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: هم اکنون ۶ دستورالعمل مکتوب در ماه های گذشته آماده و به استان ها در مورد نحوه تشکیل مراکز، نحوه آموزش پرسنل، شرایط لازم برای پرسنل و مسؤلان مراکز، خصوصیت های ساختمان و مناسب سازی مراکز برای معلولان و شرایط و ضوابط اداری بر اساس اسناد بالا دستی تهیه و ابلاغ گردیده است.

قبادی دانا با اشاره به اینکه از روز گذشته فراخوانی برای ثبت درخواست افراد برای تاسیس مراکز صادر شد، اظهار نمود: موسسات غیر دولتی، افراد و اشخاص حقیقی و حقوقی و خیریه ها می تواند این مراکز را تشکیل دهند. سازمان بهزیستی ۲۲ خدمت را در سطح اولیه خدمات اجتماعی، توانبخشی و پیشگیری به عهده مراکز قرار می دهد و بابت هر فعالیت هم یارانه لازم را به مراکز می پردازد.

وی افزود: نحوه تشکیل این مراکز هم برپایه توزیع جغرافیایی و جمعیتی مددجویان مستمری بگیر بهزیستی است که بر حسب محل سکونت مددجویان در نقشه جغرافیایی هر ۴۵۰ خانوار تحت پوشش یک مرکز قرار می گیرند و مراکز بر محور مددکاران اجتماعی و بر پایه دولت الکترونیک خواهند بود.

به قول رئیس سازمان بهزیستی کشور، مراکز خدمات بهزیستی که تحت عنوان مثبت زندگی شکل گرفته در حیطه چارچوب فعالیت بهزیستی در سطح یک خدمات سازمان فعال خواهند بود. با عنایت به این که طبق برنامه ششم توسعه، متولی سلامت اجتماعی سازمان بهریستی است، در این چارچوب مراکز فعال خواهند شد.

قبادی دانا با اشاره به اینکه محور فعالیت مراکز مثبت زندگی، خانواده است، خاطرنشان کرد: پرونده های مددکاری اجتماعی خانوار به شکل الکترونیکی برای همه مددجویان مستمری بگیر سازمان بهزیستی شکل می گیرد ودر فاز نخست فعالیت ۲۳۰۰ مرکز خدمات بهزیستی در ۲۳۰۰ محله در سطح کشور شروع شده و سبب می شود مددجویان دسترسی سهل تری به خدمات داشته باشند و نیاز نباشد برای دریافت خدمات به ادارات بهزیستی رجوع کنند. بدین سان می توانند خدمات اولیه مثل تشکیل پرونده و درخواست هایشان را در این مراکز انجام دهند. این مراکز در جهت خدمات ادارات بهزیستی شهرستان هستند و به شکل الکترونیک درخواست ها به ادارات بهزیستی شهرستان ارجاع شده و اقدامات لازم صورت می گیرد.

وی با اشاره به اینکه برای تاسیس مراکز ذیل ماده ۲۶ که مراکز همکار بهزیستی هستند امکاناتی فراهم شده تا در چارچوب سامانه های الکترونیکی درخواست ها را انجام دهند، افزود: درخواست تاسیس مرکز خدمات بهزیستی به صورت غیرحضوری صورت می گیرد و اشخاص حقیقی و افراد تحصیل کرده در رشته های مددکاری اجتماعی و رشته های مرتبط طبق دستورالعمل اعلام شده می توانند در خواست بدهند. هر فرد ۵ نقطه را بعنوان نقاط مطلوب خود برای راه اندازی مرکز مثبت زندگی پیشنهاد می دهد و برپایه اولویت ها مرکز تاسیس می شود.

قبادی دانا تصریح کرد: پس از ثبت در خواست که ۱۵ روز مهلت دارد، مراحل مختلف اداری در خصوص استعلامات و تایید صلاحیت برای فعالیت انجام شده و مطالبق قانون اگر شرایط احراز شود، مراکز تاسیس می شود. امیدواریم در اواخر تیرماه شاهد آغاز به کار این مراکز باشیم.




1399/02/23
23:25:17
5.0 / 5
2788
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
جوان بین Javanbin
javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان