معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده:
برای حجاب، برنامه ها باید از ادارات و دانشگاه ها آغاز شوند
به گزارش جوان بین خوزستان معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در مورد اقدامات لازم برای بهبود وضعیت حجاب زنان اظهار داشت: مصوبه و بخشنامه کم نداریم اما اجرایی نمی شوند. برای حجاب باید اجرای برنامه ها از ادارات و دانشگاه ها آغاز شوند؛ این که کارمندی تعهد کرده است اما قوانین را رعایت نمی کند، نشان از کم کاری ما است.
انسیه خزعلی در مسافرت به خوزستان و در ملاقات با نماینده ولی فقیه در خوزستان که امروز (۳۱ شهریورماه) انجام شد، اظهار نمود: بهترین روزهای زندگی و جوانی ام همچون روزهای انقلاب و مبارزه را در استان خوزستان گذراندم و مردم خونگرم خوزستان همیشه این خاطرات را در ذهن من زنده نگه داشته اند.
به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، وی ادامه داد: خوزستان چه در زمان جنگ و بعد از آن با محرومیت هایی مواجه بود و نتوانست آن گونه که باید سر پا شود و این مسئله، مسئولیت را بر دوش مسؤلان سنگین تر می کند تا توجه ویژ ای به خوزستان داشته باشند.
خزعلی با اشاره به اینکه رئیس جمهور بر نگاه ویژه به خوزستان تاکید دارد، اظهار داشت: زنان مقاوم خوزستان قبل و پس از انقلاب و در زمان جنگ نشان دادند که جایگاه زن در مقاومت و ایستادگی چگونه است ازاین رو سزاوار این هستند که بیشتر از این مورد حمایت قرار بگیرند.
وی با تکیه بر ضرورت پشتیبانی از زنان در بخش های مختلف، بیان نمود: با عنایت به شرایط اقتصادی، تعداد زنان سرپرست خانوار و شدت صدمه ها در بعضی استان ها همچون خوزستان، باید حمایت های بیشتری از زنان شود. در بخش فرهنگی و سبک زندگی هم باید زنان مورد حمایت بیشتری قرار بگیرند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در مورد فعالیت زنان خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری فرموده اند که با فعالیت اجتماعی زنان مخالف نیستند اما باید به دو مبحث عفاف و حجاب توجه گردد. در این راستا باید همه برنامه ها و قوانین و مقررات، پیوست خانواده داشته باشند تا به خانواده ضربه وارد نشود.
وی ضمن اشاره به ضرورت افزایش فرزندآوری بیان نمود: سنین باروری کم است و اگر زنان تحت فشار قرار بگیرند و نگذاریم به مسائل خانواده برسند، به آنها ظلم کرده ایم و وضعیت نزولی فرزندآوری برای کل جامعه هم خطرناک می باشد.
خزعلی در مورد اقدامات لازم برای بهبود وضعیت حجاب زنان اظهار داشت: مصوبه و بخشنامه کم نداریم اما اجرایی نمی شوند. برای حجاب باید اجرای برنامه ها از ادارات و دانشگاه ها آغاز شوند؛ این که کارمندی تعهد کرده است اما قوانین را رعایت نمی کند، نشان از کم کاری ما است.
وی اضافه کرد: در این خصوص نباید رنگ تعیین شود، شاید جوانان رنگ شاد بپسندند ازاین رو باید فرهنگ سازی شود.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بیان نمود: همینطور باید خیلی از مسائل خانواده ها مانند نابردباری ها و عدم تاب آوری که باعث طلاق و صدمه اجتماعی شده را با راهکارهایی کاهش دهیم.
منبع: javanbin.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب