جزییات و نحوه استفاده از بیمه ناباروری

جزییات و نحوه استفاده از بیمه ناباروری جوان بین: مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی جزییات و شرایط استفاده از بیمه زوجین نابارور را اعلام نمود.


به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، شهرام غفاری در نشستی خبری با اعلان اینکه یکی از موضوعات مهم چندماه اخیر مربوط به بیمه زوجین نابارور بود که آذرماه امسال بصورت رسمی ابلاغ گردید ولی از شروع سال هزینه هر خدمتی از این دست که ارائه شده پرداخت می شود و اجرای آن از اول امسال است.
وی ادامه داد: با بیش از صد مرکز ناباروری قرارداد بستیم که ۵۰ درصد مربوط به جهاددانشگاهی و مابقی مراکز دولتی هستند. اندک مراکز هم متعلق به بخش خصوصی اند. ۹۰ درصد از خدمات درمان ناباروری را بر طبق تعرفه ها در بخش های دولتی پرداخت می نماییم، در بخش خصوصی خدمات بر طبق تعرفه این مراکز پوشش داده نمی گردد بلکه بر طبق تعرفه بخش عمومی غیر دولتی حساب می شود، فلذا بیمار مجبور است قسمتی از این هزینه ها را از جیب خود پرداخت کند بدین سبب اگر فردی تمکن مالی ندارد لازم است در انتخاب نوع مرکز دقت کند.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی با اعلان اینکه بنظر می رسد این امکان برای زوجین با درآمد متوسط و پایین برقرار است عنوان کرد: بیش از ۳۰۰۰ پرونده در طول این مدت کوتاه تشکیل شده است. اگر زن زیر ۴۵ سال باشد و تا یکسال بعد از قصد و مبادرت به بارداری، صاحب فرزند نشده باشد می تواند از این بیمه استفاده نماید.
غفاری با اشاره به این که نظام ارجاع و پزشک خانواده هنوز در جایگاه خودش قرار نگرفته و بیمه ها باید در امتداد مدیریت بار بیماری اقداماتی انجام دهند که راه اندازی کلینیک های دیابت و فشارخون از این جمله است اظهار داشت: بخش عمده ای از جامعه به این بیماریها مبتلا هستند و هزینه های ناشی از بیماریها بالاست. بیش از ۴۰ مرکز ملکی ما غربالگری دیابت و فشار خون را آغاز نموده اند تا مبتلایان شناسایی شده در زنحیره درمان قرار بگیرند.
وی ادامه داد: اقدام دیگر معاونت درمان، این است که بیمه شدگان در شهرهایی که مرکز ملکی نداریم اگر به مراکز دولتی مراجعه کنند هزینه درمانشان رایگان است. در بیش از ۳۶۰ شهر این امکان فراهم گشته است. افراد ۶۵ سال به بالا نیز به هر مرکز دولتی دانشگاهی و تامین اجتماعی که مراجعه کنند درمانشان رایگان است. هزینه این دوطرح بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان بارمالی امسال دارد.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی به پوشش نسخ الکترونیک درمان نیز اشاره نمود و اظهار داشت: بیش از ۸۰ درصد نسخ مراکز طرف قرارداد الکترونیکی است و تنها در موارد اورژانسی اجازه استفاده از نسخ کاغذی داده شده است.
وی ادامه داد: این طرح نقصها و زحماتی برای بیمه شدگان، مراکز طرف قرارداد و مجریان طرح داشت با این وجود به خوبی پیش رفته است و دستاورد بزرگی شمرده می شود که باید از آن حفاظت کرد که بسادگی گرفتار خدشه نشود. شماری از بیمه های تکمیلی نسخ الکترونیک را نمی پذیرند اما در تلاشیم همه آنها از سال آینده به طرح بپیوندند.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی درباره روند نظارت بر سوءاستفاده و تخلفات احتمالی از بستر نسخه نویسی الکترونیک و تدابیر اتخاذ شده برای جلوگیری از آنها اظهار داشت: در نسخه الکترونیک چند مشکل وجود دارد که رعایت حریم خصوصی داده و اطلاعات بیمار یکی از آنهاست که ممکنست مورد سو استفاده قرار بگیرد.
غفاری اضافه کرد: البته در گذشته برخی تخلفات روی کاغذ هم صورت می گرفت ولی ما دیر متوجه می شدیم ولی حالا اگر پزشک میزان تجویز تعدادی و ریالی اش از نرم متعارف بیشتر شود، سیستم نشان میدهد یا اگر از کدملی سوءاستفاده شود مشخص است و پروسه نظارت بسیار ساده تر از کاغذ شده و نظارتها در حال انجام می باشد.




منبع:

1400/12/16
10:17:44
5.0 / 5
624
تگهای خبر: بیمه , پزشك , جامعه , خانواده
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
جوان بین Javanbin
javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان