اخطار اثرات روانی درد و دل کردن متاهلین با همکار جنس مخالف

اخطار اثرات روانی درد و دل کردن متاهلین با همکار جنس مخالف به گزارش جوان بین، یک روانشناس ضمن اخطار نسبت به درد و دل کردن متاهلین با جنس مخالف همچون همکارشان، در رابطه با اثرات روانشناختی این رفتار تصریح کرد: در دراز مدت افراد به این رفتار عادت کرده و امکان دارد وابستگی عاطفی برایشان ایجاد نماید.


دکتر محمد ابراهیم تکلو در گفتگو با ایسنا، درباره درد و دل کردن متاهلین با جنس مخالف همچون همکار، اظهار نمود: این که افراد مشکلات عاطفی زندگی مشترک را با افراد مختلف، جنس مخالف، همکار و هر کسی جز همسر مطرح می کنند، علل متفاوتی می تواند داشته باشد آما آنچه به ذهن می رسد اینست که این افراد به شکلی با این کار از نظر عاطفی و روانی آرام یا حمایت شوند.
این روانشناس با اشاره به اینکه برخی اختلالات شخصیتی هم می تواند سبب شود افراد مشکلات زندگی مشترک را با جنس مخالف مطرح کنند، توضیح داد: در چنین مواردی حتی اگر فرد در رابطه و زندگی مشترک آرامی هم باشد، باز هم دوست دارد با یک غیر هم جنس در رابطه با زندگی مشترک خود صحبت کند. حتی گاهی تنوع طلبی افراد چنین مسئله ای را بوجود می آورد. این افراد بر حسب عادات یا خصوصیت های روانی دوست دارند مسئله خویش را با غیر هم جنس مطرح کنند که شاید این حرف زدن آنها را بطور موقت آرام کند.
وی در عین حال اضافه کرد: یک دسته از افراد هم اساسا این مورد را بد نمی دانند. این که مشکلات زندگی مشترک را با همکار یا یک غیر هم جنس مطرح می کنند برایشان مبحث بدی نیست. این افراد هرگاه از نظر روانی و عاطفی بهم ریخته هستند یا احساس می کنند نیاز دارند فردی به حرفشان گوش دهد، از میان اقوام یا همکاران فرد غیر هم جنسی را برای درد و دل کردن انتخاب می کنند.
به زعم تکلو، این که افراد برای حل کردن و گرفتن راهکار در رابطه با مسائل زندگی زناشویی به درد و دل کردن و گفتگو با یک غیر هم جنس روی می آورند می تواند جنبه جبرانی، تلافی و حتی انتقام هم داشته باشد اما هیچ کدام از این موارد دلیل موجهی برای این رفتار نیست.
وی اعتقاد دارد که اگر مسئله ای در رابطه زناشویی ایجاد شود باید به درستی و از راه مشورت با یک روانشناس بر طرف شود.
این روانشناس با اشاره به اینکه افراد باید از یک روانشناس متخصص برای حل مسائل زندگی کمک بگیرند، تصریح کرد: این که افراد با غیر همجنس در رابطه با مشکلات رابطه عاطفی و زندگی زناشویی خود گفتگو می کنند، توجیه درستی نیست. گاهی این غیر هم جنس برادر یا پدر و از نزدیک ترین افراد خانواده هستند که در این موارد هم صرفاً برای گرفتن یک راهنمایی و نه اعمال نظر آنها در زندگی مشترک میتوان گفتگو نمود و نباید در راهنمایی دیگران به دنبال حل مسئله خود باشیم چونکه این افراد تخصص لازم را ندارند و امکان دارد راهنمایی درستی به ما نکنند اما حرف زدن در رابطه با مشکلات زندگی مشترک با غیر همجنس شامل همکار و... در دراز مدت تبعات منفی روانشناختی خواهد داشت.
تکلو در رابطه با اثرات منفی روانشناختی درد و دل کردن با غیر همجنس در رابطه با زندگی مشترک اخطار داد: بعد از مدتی افراد به این کار عادت می کنند و این عادت در دراز مدت می تواند به وابستگی عاطفی منجر شود. حتی امکان دارد افراد وارد مسائل عاطفی خارج از زندگی زناشویی و خیانت به همسر شوند. افراد بر اثر گفتگو به یکدیگر علاقمند می شوند و مسائلشان دو چندان شود.
او همینطور تصریح کرد که گاهی درد و دل کردن با دیگران شامل هم جنس و غیر هم جنس می تواند مسائل و مشکلات را بیشتر کند چونکه امکان دارد فرد مقابل از روی قصد و غرض، ناآگاهی و یا با نیت سوء سفارش ای کند که رابطه زناشویی را بدتر کند.



1402/01/19
20:00:37
5.0 / 5
389
تگهای خبر: تاهل , خانواده , وام
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
جوان بین Javanbin
javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان