در مراسم امضای تفاهم نامه جهاددانشگاهی و ستاد اجرایی فرمان امام عنوان شد

تولید ۱۰۰۰ قلم محصول در عرض ۳ سال، برنامه ریزی برای ایجاد دو شركت بزرگ ملی و بین المللی

تولید ۱۰۰۰ قلم محصول در عرض ۳ سال، برنامه ریزی برای ایجاد دو شركت بزرگ ملی و بین المللی جوان بین: تفاهم نامه همكاری فناورانه جهاد دانشگاهی و ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) در امتداد پشتیبانی از تولید داخلی در حوزه های انرژی، دامداری و كشاورزی به امضاء رسید.


به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، دكتر حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی در مراسم امضای این تفاهم نامه اقتصاد دانش بنیان و اقتدار اقتصاد دانش بنیان را دو نیاز ضروری انقلاب و جامعه عنوان نمود و با اشاره به این كه چنین اقتصادی مبتنی بر تولید ملی است، توضیح داد: با عنایت به توان تولید فناوری و تجاری سازی كه در جهاد دانشگاهی وجود داشت و نیز با عنایت به سابقه همكاری ما با ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) در زمینه سلول های بنیادی، امروز (سه شنبه، ۹ مهر) تفاهم نامه ای را به امضاء رساندیم.
وی همكاری در این تفاهم نامه را در زمینه های فنی مهندسی، نفت، گاز و پتروشیمی، بالادست، میان دست و پایین دست، انرژی برق و انرژی نو، فناوری اطلاعات، حوزه پزشكی، سلامت، درمان و دارو، هوشمندسازی كشاورزی و اصلاح نژاد دام دانست و اظهار نمود: برنامه ما و ستاد اجرای فرمان امام خمینی (ره) این است كه با اجرای همكاری در زمینه های فوق بتوانیم دو شركت بزرگ را در سطح ملی و بین المللی پایه گذاری نماییم كه برون داد آنها تحقیقات و فناوری و محصولات باشد.
رییس جهاد دانشگاهی درانتها صحبت های خود از حسن نظر مقام معظم رهبری در توسعه اقتصاد دانش بنیان و حسن نظر ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) قدردانی و تشكر كرد.



رونق تولید نسخه نجات شرایط فعلی كشور است
محمد مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) نیز در این مراسم یكی از كاربردی ترین و تخصصی ترین و هوشمندانه ترین راهبردهای مقام معظم رهبری كه طی چند سال قبل و خصوصاً از شروع امسال بر آن تاكید داشته اند را راهبرد تولید دانست و اظهار داشت: بعنوان كسی كه از نزدیك با مباحث اقتصادی درگیر هستم معتقدم راهبردهای اقتصادی مختلفی همچون محورهای اشتغالزایی، ثبات اقتصادی و كنترل تورم یا رشد اقتصادی وجود دارد، اما آنچه همه اینها را پوشش می دهد و تنها نسخه نجات در شرایط فعلی، تولید است.
وی عصاره اقتصاد مقاومتی را مردمی كردن اقتصاد در بحث تولید دانست و اظهار داشت: ما در ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) زلف این دو سوژه را بهم گره زدیم و خصوصاً از شروع امسال به رونق تولید سرعت و عمق دادیم.
رییس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) با بیان این كه شبكه مردمی تولید را سازمان دهی كرده ایم اشاره كرد: زیر یك دهم درصد از تولید ناخالص كشور و دارایی های كشور به ما اختصاص دارد، اما با عنایت به نیروی انسانی جوان و جهادی از بهره برداری بالا در ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) برخورداریم و حجم كار ما ناشی از دارایی نبوده بلكه از اعتماد مردم به ما حاصل شده است.


مخبر افزود: روزانه ۱۰۰ طرح تولیدی كوچك خانگی توسط مردم و با دارایی آنها اجرا شده و روزانه ۳۰۰ شغل تولید می نماییم كه نه فرصت شغلی بلكه به مدلول واقعی شغل هستند.
وی با اشاره به این كه شبكه تسهیل گری ایجاد شغل به وجود آورده ایم و تابحال ۴۰۰ نفر و تا آخر سال نیز ۱۵۰۰ الی ۲۰۰۰ نفر از افرادی كه با ما رابطه استخدامی ندارند در این شبكه مشاركت كرده و به روستاها اعزام می شوند و تسهیل گری اشتغالز را برای افراد همه جانبه اجرا می كنند، اظهار داشت: شبكه فوق ۱۷ طرح را پشتیبانی می كند و تسهیل گران تا بحث بازار و فروش با مردم همراه هستند.

همكاری با جهاد دانشگاهی در ۶ رشته فعالیت
مخبر یكی از موارد همكاری تفاهم نامه امروز با جهاد دانشگاهی را امنیت دارو عنوان نمود و اظهار داشت: ۹۷ درصد دارو در داخل كشور تولید می شود در صورتیكه برای این میزان دارو ۷۰۰ میلیون دلار واردات نیاز است كه برنامه داریم این میزان از واردات مواد اولیه را طی سه سال در داخل كشور تولید نماییم.
رییس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) دیگر زمینه ی همكاری را پشتیبانی از شركت های دانش بنیان دانست و اضافه كرد: می خواهیم ۵۰۰ محصول استراتژیك و های تك را برای نخستین بار در كشور تولید نماییم.
وی افزود: زمینه های دیگر همكاری ما با جهاد دانشگاهی طراحی مجموع پمپ درون چاهی دو میلیارد تومانی با سرمایه گذاری ۱۶۲ هزار دلار ی و ساخت یك دكل حفاری تعمیراتی ۱۰۰۰ اسب بخاری با سرمایه گذاری ۹ میلیون دلار و تولید ۵۰۰۰ جنین از گاوهای ممتاز با سرمایه گذاری اولیه دو میلیارد تومان است كه ریسك همه را پذیرفته ایم.
مخبر درانتها اظهار داشت: براین اساس قصد ما تولید ۱۰۰۰ قلم محصول در سه سال است كه هم اكنون واردات آنها دو میلیارد دلار است و در شش ماهه اول سال جاری از برنامه مان جلوتر هستیم. بطور كلی در شروع این تفاهم نامه ۱۱۵ میلیارد تومان سرمایه گذاری كردیم كه مطمئنا محقق خواهد شد.
به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، ۴ قرارداد فروش جنین منجمد گاو، راه اندازی یك واحد گل خانه ی هوشمند، قرارداد خرید و تامین دكل حفاری و قرارداد طراحی، ساخت تامین، نصب و راه اندازی یك مجموعه ی پمپ درون چاهی، قرادادهایی است كه امروز منعقد شد.




منبع:

1398/07/09
22:39:01
5.0 / 5
4177
تگهای خبر: اقتصاد , پزشك , پشتیبانی , جامعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
جوان بین Javanbin
javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان