فرزندان حاشیه نشین ها نسل بعدی بزهكاران احتمالی

فرزندان حاشیه نشین ها نسل بعدی بزهكاران احتمالی به گزارش جوان بین رئیس انجمن مددكاری اجتماعی ایران بیان اینكه حاشیه نشینی یكی از پنج مبحث اولویت دار كشور است، اظهار داشت: به علت خصوصیت هایی كه این مناطق دارند، صدمه های اجتماعی نمود بیشتری پیدا می كنند و موضوعاتی از قبیل مصرف مواد مخدر، خشونت های اجتماعی، خشونت های خانگی، تكدی گری و بی خانمانی در این مناطق بیشتر دیده می شود.


به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، سید حسن موسوی چلك با اشاره به اینكه مبحث كودكان كار و كودكانی خیابانی و بچه های فرار در مناطق حاشیه نشین بعنوان بخشی از صدمه های اجتماعی شناخته می شود، خاطرنشان كرد: با عنایت به اینكه در مناطق حاشیه نشین، خدمات اجتماعی، فرهنگی و بهداشتی یا وجود ندارد یا در حداقل ممكن وجود دارد و در عین حال حضور سازمان های اجتماعی در این مناطق كمتر است، مناطق مذكور می تواند محل امنی برای مجرمان باشد، چونكه اساسا نظارت اجتماعی در آن كمتر است.
وی كه در یك برنامه رادیویی صحبت می كرد، اضافه كرد: البته نمی توان همه مردم مناطق حاشیه نشین را افراد صدمه دیده اجتماعی یا مجرم قلمداد كرد، اما به علت آنكه در یك فضای اجتماعی كوچك، تعدد صدمه ها وجود دارد، جرایم افراد بیشتر به چشم می آید.
فاطمه سلیمانی، مشاور نیروی انتظامی شرق استان تهران هم با اشاره به اینكه جوامع حاشیه نشین درگیر صدمه های زیادی هستند، اظهار داشت: اعتیاد، فقر، بیكاری و بزهكاری همچون صدمه های این مناطق هستند. شرایط اقتصادی كلان كشور سبب رشد بیكاری در مناطق حاشیه نشین شده و در نتیجه اعتیاد و بزهكاری هم افزایش یافته است. همه نهادها و سازمان های مسئول از نظر مدیریت شهری و امنیتی باید این مناطق را بیشتر از پیش تحت پوشش خود قرار دهند.
وی با اشاره به اینكه نسل دوم حاشیه نشین ها گرفتار احساس كمبود اجتماعی شدیدی شده اند، خاطرنشان كرد: اگر به این مورد توجه نشود، بزهكاری هم افزایش می یابد.
حسین اخلاقی، استاد دانشگاه علوم و تحقیقات هم با اشاره به اینكه فرزندان حاشیه نشین كسانی هستند كه در یك فرایند تكراری تبدیل شدن به بزهكاری قرار می گیرند، اظهار داشت: این افراد عموما حاشیه نشین های آینده را شكل می دهند، چونكه در محیط اجتماعی و معیشتی كه این افراد قرار دارند، بزهكاری و اعتیاد فراوان است و این بچه ها هم در معرض خطر این جرایم قرار دارند.
وی ادامه داد: دولت باید به كودكان حاشیه نشین بیشتر توجه داشته باشد و اگر نمی تواند برای خانواده ها كاری انجام دهد، لااقل این كودكان را تحت سرپرستی قرار دهد و مددكارهای اجتماعی و روانشناس های كودك را در این مناطق فعال كند.



1398/09/29
18:39:16
5.0 / 5
4219
تگهای خبر: اقتصاد , بهداشت , خانواده , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۱
جوان بین Javanbin
javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان