لایه روبی از صورت آدم ها در نمایشگاه انگاره ها

لایه روبی از صورت آدم ها در نمایشگاه انگاره ها جوان بین: نمایشگاه نقاشی های حمید هادی نژاد با عنوان «انگاره ها» روایت هایی متفاوت از چهره انسان به دست می دهد که نقاش معتقد می باشد لایه روبی از صورت آدم هاست، چون انسان به لحاظ ظاهری و ماهوی همیشه درحال تغییر است.


به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از گالری آرت سنتر، نمایشگاه آثار نقاشی حمید هادی نژاد با عنوان انگاره ها روز گذشته جمعه ۷ خرداد ۱۴۰۰ در مجموعه نگارخانه های آرت سنتر راه اندازی شد. این نمایشگاه شامل ۲۰ تابلو نقاشی و طراحی است که به روایتِ نقاش از پرتره انسان اختصاص دارد.
وحید ملک بنیانگذار و مدیر مجموعه نگارخانه های آرت سنتر درباره برگزاری نمایشگاه انگاره ها اظهار داشت: یکی از هنرمندانی که گروه کارشناسی آرت سنتر شناسایی کرده حمید هادی نژاد است.



وی افزود: سال قبل هم وی با موفقیت در حراج تهران شرکت کرد. استقبال مجموعه داران باسابقه از آثار هادی نژاد نشان داد ک پیش بینی ما درباره موفقیت این هنرمند، دور از ذهن نبوده است.

روی سه نسل از هنرمندان تاکید داریم
مدیر مجموعه نگارخانه های آرت سنتر درباره سیاست های هنری این مجموعه اشاره کرد: ما روی سه نسل از هنرمندان هنرهای تجسمی بطور همزمان کار می نماییم. در عین حال توجهی ویژه به پیشکسوتان داریم، اما تاکیدمان روی نسل های بعدی و معرفیِ هنرمندانِ با استعداد است.
حمید هادی نژاد در توضیح کارهای خود در عرصه نقاشی می گوید: نقاشی را از سال ۱۳۶۴ با ورود به هنرستان هنرهای تجسمی شروع کردم. از همان زمان اولویت برایم همیشه نقاشی بود. در سال چهارم هنرستان هم یک نمایشگاه انفرادی برگزار کردم.
وی ادامه می دهد: در دانشگاه هم نقاشی خواندم. پس از دانشگاه به آلمان رفتم و حدود ۱۷ سال ساکن این کشور بودم. در آنجا هم در دانشگاه هنرهای زیبای برلین در رشته نقاشی تحصیل کردم. در سال ۲۰۰۰ گالری به نام نیرندورف، ۱۱ اثر از من را خرید. نیرندورف فقط مختصِ نقاشانِ سبک اکسپرسیونیست آلمان است. حالا حدود ۴ سال است که به ایران برگشته ام.



این نقاش درباره آثار حاضر در نمایشگاه انگاره ها می گوید: این نمایشگاه تلفیقی از دو سبک فتوریسم و کوبیستم با شیوه اکسپرسیونیسم و لایه روبی از صورت آدم ها است. شناخت آدمی بسیار دشوار است؛ برای اینکه همیشه درحال تغییر و حرکت است. در انسان هم به لحاظ بنیانی و هم به لحاظ ماهوی حرکت های بسیاری شکل می گیرد.

نمی توانیم انسان امروز را برای فردا قضاوت نماییم. این خاصیت تصویری در انسان موجب شد ترکیب های زیر و رو را به کار بگیرم. این آثار بر طبق تاثیراتی که از چهره ی انسان های مختلف می گیرم، خلق شده اند؛ چهره کیمیاگر با چهره بقال چه فرقی می کند؟ چهره خلبان با چهره راننده چه فرقی می کند؟ چهره قاتل با مقتول؟

او تاکید می کند: لایه های متفاوت انسان را در هر مقطعی در هر اثر می بینید. فقط در بین انسان هاست که چیزهایی به نام فرهیخته و روشنفکر داریم. در صورتیکه در بین حیوانات چنین تعریف هایی نداریم. از دید من چهره آدمی که کاملا متعصب است با آدمی که متعصب نیست متفاوت است؛ ولی در کل هیچ کدام از این ها هم قطعی نیستند.
هادی نژاد درباره شیوه اجرای آثارش می گوید: اجرای این آثار شهودی و بداهه است. هر اثر در حین کار زاده می شود؛ چون این ها در ذهن من نهادینه است و حضور کامل دارند. خوب می دانم نگاهم به انسان چگونه است. رنگ ها، چیدمان، رنگ و نقش در حین کار زاده می شود. حدود ۲۰ تابلو در نمایشگاه هست که طی چهار ماه کشیده شده اند.



کامبیز درم بخش، محسن سلیمانی عضو هیات مدیره و نایب رییس انجمن طراحان گرافیک ایران، محمدجواد حق شناس عضو شورای شهر، محمد فرنود عکاس، حسین شاه طاهری نقاش و محمدهادی فدوی نقاش از چهره هایی بودند که روز گذشته در مراسم افتتاحیه نمایشگاه انگاره ها حضور داشتند.
نمایشگاه انگاره ها هفتم خرداد ۱۴۰۰ کار خودرا شروع کرد و تا ۲۵ خرداد در مجموعه نگارخانه های آرت سنتر برپا خواهد بود. علاقه مندان می توانند هر روز از ساعت ۱۱ و ۳۰ دقیقه تا ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه از آثار این نمایشگاه بازدید کنند.



منبع:

1400/03/08
23:20:32
5.0 / 5
1062
تگهای خبر: دانشگاه , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۲
جوان بین Javanbin
javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان