صدمه های روانشناختی آزار زنان و دختران

صدمه های روانشناختی آزار زنان و دختران یک روانشناس عمومی درباره صدمه های روانشناختی آزار زنان و دختران، اظهار داشت: همچون مشکلات شایع در این راستا افسردگی، اضطراب ماندگار آزارها، احساس نا امنی پایدار، استرس بعد از وقوع حادثه و... است که در نهایت منجر به کاهش حضور فعالانه دختران در جامعه و عرصه اشتغال و تحصیل  می شود.


به گزارش جوان بین به نقل از ایسنا، محسن سودمند در وبینار "دختران توانمند، شهر متعالی" جهاد دانشگاهی واحد الزهرا اظهار نمود: بخش های بی دفاع شهر نظیر پل های هوایی، کوچه های تاریک، ساختمان های مخروبه و.... موقعیت صدمه زایی برای دختران فراهم می کنند. بخشهایی نظیر شرکت ها، پاساژها و... هم مستقیما این آزارها و عدم امنیت را ایجاد نمی کنند این در حالیست که نبود مکانهایی برای استراحت موقت و فعالیت شخصی دختران خود آزار رسان است.
وی افزایش نور معابر، پهن کردن پیاده رو ها، اختصاص پارکینگ های نزدیک به طبقه اول به زنان و طراحی اپلیکیشن مخصوص که مسیرهای پر خطر را به دختران نشان دهد را همچون راهکارهای کاهش آزار شهر برای زنان دانست و اظهار داشت: امنیت روانشناختی امری سیاسی و اجتماعی است و باید تمام نهادها در این راستا تلاش کنند. امنیت از کودکی تا سالمندی با ما است که اگر از ابتدا نا امنی بر دختران تحمیل شود اصلاح آن سخت خواهد بود.

سودمند اضافه کرد: باید برنامه هایی برای پیشگیری از مصرف شیوع مواد داشته باشیم. مدل های آموزش باید به سمت پیشگری اولیه معطوف شوند.
این روانشناس در انتها با تکیه بر ضرورت پرورش شهروندان موثر در شهر، اظهار داشت: شهروند موثر اصول و آداب زندگی را می داند و حساسیت اجتماعی بالایی دارد و ما باید به سمت تربیت شهروند موثر پیش رویم. اگر طراحی شهرها به نفع دختران باشد به نفع تمام افراد شهر خواهد بود.





1400/03/29
19:29:08
5.0 / 5
1119
تگهای خبر: آموزش , تربیت , جامعه , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
جوان بین Javanbin
javanbin.ir - حقوق مادی و معنوی سایت جوان بین محفوظ است

جوان بین

اخبار جوانان و نوجوانان