اورژانس اجتماعی برای كودكان آزار دیده و در معرض آزار چه می كند؟
به گزارش جوان بین معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران با اشاره به برقراری 25 هزار و 720 تماس با خط اورژانس اجتماعی از شروع امسال اظهار داشت: بیشتر از 3500 مورد از این تماس ها مربوط به كودك آزاری بوده است.
مهشید موقر در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینكه تعداد كل تماسهای برقرار شده با خط اورژانس اجتماعی (۱۲۳) از شروع فروردین ماه تابحال ۲۵ هزار و ۷۲۰ مورد بوده است، اضافه كرد: تماسهای مربوط به كودك آزاری ۳۵۴۵ مورد از تماس ها را به خود مختص كرده است. تماسهای مربوط به سوژه كودك آزاری همچون مواردی هستند كه بلافاصله پس از تماس حتما پیگیری می شوند و همكاران اورژانس اجتماعی بر طبق موقعیت و شواهدی كه وجود دارد مدارك را دریافت كرده و موارد كودك آزاری را به نهادهای مربوطه ارجاع می دهند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران با اشاره به اینكه بعضی از موارد مربوط به تماسهای كودك آزاری بوسیله ارجاع پدر و مادر به مراكز مشاوره پیگیری می شوند، اظهار نمود: این پرونده ها با بررسی مستمر وضعیت كودكان در این مدت خاتمه پیدا می كند. بعضی از این مشكلات به سبب موضوعات عاطفی، مسامحه و غفلت پدر و مادر و... ایجاد می شود كه با كمك مشاوران برطرف خواهد شد.
موقر با اشاره به اینكه بعضی از كودك آزاری ها نیز خصوصاً در شهرستان ها و روستاها به سبب بی اطلاعی والدین از رفتارهای پرخطرشان اتفاق می افتد، اشاره كرد: این موضوعات باید بوسیله اطلاع رسانی برطرف شود و آموزش های لازم در اختیار آنان قرار بگیرد. برگزاری كارگاه های آموزشی و اطلاع رسانی همچون راهكارهای حل این مشكلات است. این كودكان نیز در طولانی مدت بررسی می شوند تا از سلامت روحی و روانی و جسمی آنان اطمینان حاصل شود.
وی با اشاره به اینكه در موضوعاتی كه كودك بطور جدی در خطر است یا لطمه های جدی به وی وارد شده باشد كارشناسان به سرعت با دریافت دستور قضایی كودكان را به مراكز بهزیستی وارد می كنند، توضیح داد: دستور قضایی همین طور شامل معاینه پزشكی قانونی نیز می شود بطوریكه با بررسی وضعیت قبلی، این كودكان تحت نظارت و پوشش بهزیستی قرار می گیرند. براین اساس بنابر دستور قاضی، گزارش كاملی كه از كارشناسان بهزیستی دریافت می شود، مستندات ضمیمه پرونده شده و سپس این كودكان تعیین تكلیف می شوند. همین طور امكان دارد در صورت عدم احراز صلاحیت والدین، این كودكان بلافاصله به پدر و مادر تحویل داده نشوند و در بهزیستی نگهداری شوند.
منبع: جوان بین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب